Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United opent in allerijl onderhandelingen met PSG

Laatste update:

Valencia zou onlangs een bod van 35 miljoen euro hebben afgeslagen op Nicolas Otamendi en de verdediger is dan ook zeker niet goedkoop. Desondanks blijven Manchester United en Arsenal het proberen, want zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe stopper. De Argentijns international speelt sinds afgelopen zomer voor Valencia en heeft er nog een contract tot medio 2019. Hij kwam eerder uit voor FC Porto. (Daily Mirror)

Manchester United is met Paris Saint-Germain aan het onderhandelen geslagen. De club van manager Louis van Gaal heeft een bod van veertig miljoen euro in voorbereiding op Marquinhos en de transfer wordt mogelijk nog in de huidige transferperiode afgerond. De twintigjarige Braziliaan speelt sinds de zomer van 2013 voor PSG en Franse media verzekerden onlangs dat hij liefst 147 miljoen euro kost. Dat zal United in ieder geval niet willen betalen. (Le 10 Sport)

Tottenham Hotspur zit nog altijd achter Jay Rodriguez aan. De Londenaren toonden in de zomer al interesse in de 25-jarige aanvaller en zouden voor het sluiten van de transferdeadline nu echt toe willen slaan. Manager Mauricio Pochettino verwacht dat Emmanuel Adebayor namelijk vertrekt en ziet in Rodriguez een geschikte vervanger. Bij Southampton kan de Engelsman overigens een nieuw contract tekenen. (The People)

Tottenham zou niet alleen Rodriguez willen halen, maar heeft ook de namen van Yohan Cabaye en Aymeric Laporte hoog op het wensenlijstje staan. De middenvelder van Paris Saint-Germain heeft geen vaste basisplaats en zou openstaan voor een tweede avontuur in de Premier League. Laporte van Athletic Club wordt ook gevolgd door onder meer Manchester United. Ook Kevin Mirallas van Everton is overigens nog in beeld bij Tottenham. (The Sun)

Marquinhos is de speler die Manchester United nodig heeft

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
69
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties