Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United signaleert topkandidaat voor opvolging Solskjaer

Laatste update:

Newcastle United mengt zich in de strijd om Paco Alcácer. The Magpies willen de spits huren van Borussia Dortmund, met aankomende zomer een eventuele permanente transfer voor dertig miljoen euro. (The Sun)

Ole Gunnar Solskjaer moet vrezen voor zijn baan als de resultaten bij Manchester United niet verbeteren. De Engelse bondscoach Gareth Southgate is de topkandidaat om hem op te volgen. (Daily Mail)

Manchester United heeft Sunderland-talent Logan Pye een vijfjarig contract aangeboden. The Red Devils hopen op deze manier het eveneens geïnteresseerde Arsenal af te troeven. (The Sun)

Aleksandar Mitrovic was in beeld bij Tottenham Hotspur en Aston Villa. De door Fulham gehanteerde vraagprijs van 47 miljoen euro heeft de twee clubs echter afgeschrikt. (Daily Star)

Crystal Palace gaat nog een late poging ondernemen om Nathan Ferguson over te nemen van West Bromwich Albion. The Eagles hebben een kleine vijf miljoen euro over voor de rechtsback. (The Sun)

Zou Gareth Southgate een goede trainer zijn voor Manchester United?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties