Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United telt in januari 50 miljoen neer voor Duitser

Laatste update:

SC Heerenveen heeft een blik IJslanders opengetrokken in de hoop op een nieuw succesverhaal. De club heeft de komende periode Helgi Gudjónsson, Jónatan Ingi Jónson en Kristófer Ingi Kristinsson op proef en zal uitgebreid gaan inventariseren of de jonge talenten iets voor de club kunnen betekenen. De drie willen graag in de voetsporen treden van Alfred Finnbogason, die in Friesland een transfer naar Spanje verdiende. (Skessuhorn)

Manchester United wil de voetbalwereld in januari verrassen met de komst van Mats Hummels. De club van Louis van Gaal is in het diepste geheim al weken in gesprek met Borussia Dortmund over de voorwaarden van de transfer en bronnen beweren dat beide partijen een akkoord naderen. Naar verluidt betalen the Mancunians vijftig miljoen euro voor de Duits international. (Metro)

AS Roma doet het dit seizoen uitstekend en coach Rudi Garcia wil zijn huidige groep dan ook dolgraag bij elkaar houden. Mede daarom is de clubleiding alvast in gesprek gegaan met Alessandro Florenzi en Douglas Maicon, die beiden over een aflopend contract beschikken. Het is de bedoeling dat de twee vleugelspelers op korte termijn bijtekenen. Met name Florenzi zou fors meer kunnen gaan verdienen. (Il Tempo)

Ondanks een uitstekend WK met Argentinië moet Sergio Romero bij Sampdoria genoegen nemen met een rol op het tweede plan. Daar heeft de ex-goalie van AZ echter schoon genoeg van en een vertrek is volgens hem de enige overgebleven optie. 'Ik wil continuïteit, daar ben ik naar op zoek. Mijn situatie moet veranderen en dat betekent dat ik in januari of in juni de club zal verlaten", verklapt hij alvast. (La Red)

'Manchester United zou een goede club zijn voor Mats Hummels'

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
5
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties