Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

United ziet ook 45 miljoen én Hernández niet zitten

Laatste update:

Een delegatie van AS Roma verbleef afgelopen weekend in Londen om zaken te doen. De Italianen praatten met Tottenham Hotspur over Mattia Destro en reden vervolgens door naar Stamford Bridge om met Chelsea te onderhandelen over Mehdi Benatia. Zondag lunchten de bestuurders van i Giallorossi met hun collega's van Manchester City om te onderhandelen over Stevan Jovetic. Hij moet de vervanger van Destro worden. (Daily Mirror)

Manchester United geeft de strijd om Arturo Vidal definitief op. De vraagprijs van Juventus, 50 miljoen euro óf 45 miljoen plus Javier Hernández, is de Engelsen te gortig en de aandacht wordt dan ook verlegd. Belangrijkste gegadigde om het middenveld van the Red Devils te komen versterken is nu Fredy Guarín. De Colombiaan moet ongeveer de helft van de vraagprijs voor Vidal kosten. (Sky Sports)

Valencia heeft tien miljoen euro geboden voor Fernando Llorente, maar kan de spits van Juventus daarmee vergeten. De Italiaans landskampioen wil minimaal twintig miljoen zien voor de sterke puntspeler, die een wisselvallig eerste jaar in Turijn kende. Juve nam Llorente vorige zomer over van Athletic Bilbao, maar het lijkt erop dat coach Massimiliano Allegri geen grootse plannen heeft met de Spanjaard. (La Gazzetta dello Sport)

Ondanks de weigering van Southampton om mee te werken aan een transfer, blijft Tottenham Hotspur volharden in de strijd om Morgan Schneiderlin. De Londenaren hebben inmiddels een derde bod uitgebracht op de middenvelder, die zelf dolgraag weg wil bij de club van Ronald Koeman. De 24-jarige Fransman mag echter niet vertrekken omdat the Saints eerder deze zomer al tal van bepalende spelers lieten gaan. (Daily Mirror)

Fredy Guarín is van hetzelfde niveau als Arturo Vidal

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
7
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties