Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Utd meldt zich voor Sneijder, bedprestatie Messi

Laatste update:

Internazionale heeft nog even de tijd om te bepalen wat er met Douglas gaat gebeuren. Het contract met de Braziliaanse rechtsback loopt komende zomer af, maar Maicon wacht rustig af. “De club heeft nog geen contact met ons opgenomen. Ze moeten voor juni beslissen en we kijken ook naar andere aanbiedingen, maar de prioriteit ligt wat Maicon betreft bij Inter”, zegt zijn zaakwaarnemer Roberto Calendo. (La Gazzetta dello Sport)

Manchester United heeft zich wederom gemeld bij Internazionale. De Engelse topclub klopte afgelopen zomer al bij Inter aan voor Wesley Sneijder, maar slaagde er destijds niet in om de Nederlandse middenvelder los te weken. Nu de Oranje-international net als zijn club een teleurstellend seizoen doormaakt, lijkt United echter een goede kans te hebben om Sneijder ditmaal wél naar Old Trafford te kunnen halen. (Corriere dello Sport)

Andreas Hinkel was ooit Duits international, maar is nu niet goed genoeg meer voor SC Freiburg. De verdediger speelt althans bijna niet meer bij de huidige nummer dertien van de Bundesliga en stuurt aan op een vertrek. “Over mijn toekomst kan ik nog niets concreets zeggen, maar iedereen kan zien dat ik bij Freiburg alleen op de training nog maar een rol speel.” De dertigjarige Hinkel speelde 21 interlands. (Focus)

Andrea D’Amico denkt te weten wat er gaat gebeuren met Maxi López, Gennaro Gattuso en Sebastian Giovinco. De zaakwaarnemer van het drietal gaat ervan uit dat de Argentijnse spits en de Italiaanse middenvelder bij AC Milan blijven. “López heeft dat verdiend en Gattuso is een echte leider.” Giovinco gaat mogelijk van Parma terug naar Juventus. “Hij gaat in ieder geval naar een topclub”, verzekert D’Amico. (Rai Due)

Lionel Messi zou over een aantal maanden voor het eerst vader worden. In Argentinië komen berichten naar buiten dat Antonella Roccuzzo, de vriendin van El Pulga, zwanger is. De familie Messi heeft het nieuws willen bevestigen noch ontkennen. In Argentinië worden reeds grappen gemaakt of de baby wellicht langer zal zijn bij de geboorte dan zijn vader op dit moment is. (Diverse Argentijnse media)

Het is niet uitgesloten dat Raúl zijn rentree maakt in de nationale ploeg van Spanje. Zonder de ervaren aanvaller werd het Spaans elft Europees en wereldkampioen, maar op 34-jarige leeftijd is de spits bij Schalke 04 weer helemaal in topvorm. Mede gezien de matige vorm van Fernando Torres overweegt bondscoach Vicente del Bosque om Raúl in de aanloop naar het EK weer een kans te geven in zijn selectie. (Diverse Spaanse media)

Nicolas Anelka hoopt dat hij binnenkort de coach is van Didier Drogba. De Franse aanvaller verruilde Chelsea in de winterstop voor Shanghai Shenhua en er was sprake van dat zijn ex-ploeggenoot wellicht ook naar China zou komen. Anelka is inmiddels speler-trainer in Shanghai en probeert Drogba nog altijd over te halen. “Het zou mooi zijn, hopelijk slagen we erin hem vast te leggen”, aldus de Fransman. (Le Journal du Dimanche)

Speelt Wesley Sneijder ooit nog in Engeland?

Meer nieuws

VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
11
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
25
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties