Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valdés wordt snel verlost van uitzichtloze situatie

Laatste update:

Lucas Leiva is mogelijk op weg naar AC Milan. De middenvelder mag vertrekken bij Liverpool en zijn zaakwaarnemer zou gesignaleerd zijn in de Italiaanse modestad. Eerder werd Lucas ook al in verband gebracht met Internazionale, maar daar is men inmiddels voorzien. De 27-jarige Braziliaan staat nog tot medio 2017 onder contract in Liverpool, maar het is onwaarschijnlijk dat hij nog veel zal gaan spelen. (La Gazzetta dello Sport)

Víctor Valdés kan zijn carrière voortzetten in de Turkse competitie. Trainer Senol Günes van Besiktas is niet tevreden over zijn keepers en hij ziet in Valdés de ideale eerste doelman voor de komende jaren. Valdés staat nu nog onder contract bij Manchester United, maar daar leeft hij in onmin met manager Louis van Gaal. Hij heeft Sergio Romero al aangetrokken als vervanger van Valdés. (Fanatik)

Roel Brouwers is lang niet altijd verzekerd van een basisplaats bij Borussia Mönchengladbach, maar de stopper wil toch graag blijven. De Nederlander, 33 jaar inmiddels, heeft het geweldig naar zijn zin bij die Fohlen. “Ik blijf het liefst bij Gladbach”, zegt hij. Brouwers begon dit weekend aan zijn negende jaar in dienst van de Duitse Traditionsverein. (NOS)

Morgan Amalfitano kan in de Premier League blijven. De dertigjarige middenvelder is door manager Slaven Bilic teruggezet naar de beloften bij West Ham United en mag vertrekken. West Bromwich Albion zou zich wel met de Fransman willen versterken, maar heeft concurrentie van Saint-Étienne. Amalfitano, die één interland speelde, heeft bij West Ham nog een contract voor twee seizoenen. (Birmingham Mail)

Víctor Valdés moet wachten op een grotere club dan Besiktas

Meer nieuws

Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
6
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
33
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties