Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valencia is ex-Eredivisie-virtuoos niet vergeten

Laatste update:

Een terugkeer van Éric Abidal in Camp Nou lijkt aanstaande. De verdediger, die onlangs abrupt het einde van zijn profloopbaan aankondigde, praat volgende week met Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu over een functie bij de club. De 35-jarige Fransman was jarenlang als speler actief bij los Azulgrana en bouwde een sterke band op met de directie en de achterban. In 2013 verliet hij de club. (RAC 1)

Bryan Ruiz zit in de Championship te verpieteren op de reservebank van Fulham. De Costa Ricaan, die het nog zo goed deed op het WK in Brazilië, krijgt mogelijk een herkansing op het hoogste niveau: Valencia wil de aanvaller graag naar Spanje halen. Toen Ruiz nog bij FC Twente speelde stond hij ook al op de verlanglijst van Valencia, maar destijds koos hij dus voor Fulham. (Daily Mirror)

Chelsea ziet toekomst in Kurt Zouma, maar de rest van het seizoen mag de talentvolle verdediger best ergens anders ervaring opdoen. Internazionale wil Zouma wel hebben, want trainer Roberto Mancini is niet geheel tevreden over zijn huidige aanbod van centrumverdedigers. De twintigjarige Zouma, dit seizoen goed voor elf officiële duels voor Chelsea, kan ook naar een aantal Premier League-clubs. (La Gazzetta dello Sport)

Kevin Mirallas is niet van plan binnen afzienbare tijd een nieuw contract te ondertekenen bij Everton. De aanvaller ligt vast tot medio 2016 en hij wil in ieder geval tot komende zomer wachten. “Laten we eerst het seizoen maar eens goed beëindigen, het is belangrijk dat het team goed speelt. Dan ga ik op vakantie en daarna praten we over mijn situatie”, geeft de Belg te kennen. (Liverpool Echo)

Valencia zou een mooie club zijn voor Bryan Ruiz

Meer nieuws

Zorg minder voor Feyenoord: Roma lijkt uitgesloten van Champions League-deelname
7
Sleutelspeler is bezig aan laatste weken bij Twente: 'De club wil mij verkopen'
2
Beerschot maakt definitief besluit over toekomst van Dirk Kuijt bij de club
2
'Bizar gerucht: FC Barcelona laat oog vallen op Eredivisie-degradant'
9
Plaats voor onder anderen Kaplan en Kökçü in EK-voorselectie Turkije
22
Oosterwolde door gelekte kleedkamerbeelden opnieuw hoofdrolspeler in Turkse rel
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties