Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valverde geeft groen licht voor transfer van 50 miljoen

Laatste update:

Naby Keïta is niet de enige speler van RB Leipzig die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Liverpool. Ook ploeggenoot Timo Werner staat op de verlanglijst van Jürgen Klopp. (The Independent)

Ernesto Valverde heeft zijn jawoord gegeven voor een bod van vijftig miljoen euro op Héctor Bellerín. Directeur Roberto Fernández hoopt de Arsenal-back nu te overtuigen om terug te keren bij Barcelona. (Sport)

Paris Saint-Germain lijkt het meest serieus voor Pierre-Emerick Aubameyang, maar Arsenal dicht zichzelf een goede kans toe om de spits binnen te halen. Een hoge transfersom vormt geen probleem voor the Gunners. (Daily Mail)

Als het Real Madrid opnieuw niet lukt om David de Gea te strikken, verlegt de club de aandacht naar Thibaut Courtois. De doelman van Chelsea speelde in het verleden nog voor stadsrivaal Atlético Madrid. (Daily Mail)

Ronald Koeman krijgt concurrentie van Harry Redknapp in de strijd om Junior Sambia. Niet alleen Everton, maar ook Birmingham City wil de middenvelder overnemen van Ligue 2-club Chamois Niortais. (The Sun)

Denk jij dat Héctor Bellerín de beste optie is voor Barcelona?

Meer nieuws

Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0
'Feyenoord-directeur Dennis te Kloese gepolst als opvolger van Fernando Hierro'
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kritische Driessen stipt 7 zwakke punten van Slot in periode bij Feyenoord aan
20
Ronald Koeman negeert achtvoudig international: 'Ik vind anderen beter'
39
Kritiek op mening Van Basten over Farioli: 'Vind ik verbazingwekkend'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties