Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valverde zet streep door terugkeer van clubicoon

Laatste update:

Bayern München heeft nog geen knoop doorgehakt over de toekomst van Renato Sanches. De middenvelder zou zelf graag vertrekken, maar Bayern ziet de selectie steeds verder uitdunnen en twijfelt daarom. (Kicker)

Dani Alves wil na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain graag terugkeren bij Barcelona. Trainer Ernesto Valverde heeft echter geen interesse in de komst van de transfervrije clubicoon. (RAC1)

De toekomst van de zestienjarige buitenspeler Mateo Mejia ligt in Engeland. Manchester United staat op het punt om hem voor omgerekend 673.000 euro over te nemen van Real Zaragoza. (The Sun)

Burnley is bereid om afscheid te nemen van Ben Gibson. Aston Villa en Sheffield United hebben belangstelling voor de verdediger, die omgerekend een kleine zeventien miljoen euro moet kosten. (Teamtalk)

Aston Villa wil ook volgend seizoen kunnen beschikken over Tyrone Mings. De verdediger was op huurbasis van grote waarde in het seizoen waarin the Villans promotie naar de Premier League veiligstelden. (Birmingham Mail)

Vind jij dat Barcelona wel voor een rentree van Dani Alves zou moeten gaan?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
69
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
36
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
20
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
13
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties