Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Aanholt blijft bij degradatie in Premier League

Laatste update:

Medhi Benatia lijkt niet naar Juventus te gaan. De Oude Dame zou de centrale verdediger van Bayern München willen huren met een optie tot koop van 23 miljoen euro, maar zaakwaarnemer Moussa Sissoko ontkent dat er ‘iets speelt’: “Aan het einde van het seizoen gaan we met Bayern om de tafel om te bespreken wat zij en Medhi eigenlijk willen.” Mats Hummels lijkt er in ieder geval bij te komen. (Il Messaggero)

Hoe de Engelse degradatiestrijd ook uit gaat pakken, Patrick van Aanholt blijft sowieso actief in de Premier League. Als Van Aanholt met zijn club Sunderland degradeert naar het tweede niveau, kan de Nederlandse vleugelverdediger direct een aanbieding van Crystal Palace verwachten. Crystal Palace kan in theorie ook nog degraderen, maar het moet wel gek lopen wil dat gebeuren. (Daily Mail)

Kevin Gameiro mag bij hoog en laag ontkennen dat hij niet naar Barcelona wil, in de praktijk denkt de aanvaller er natuurlijk wat anders over. De 28-jarige Gameiro heeft een contractueel vastgestelde afkoopsom van 35 miljoen euro en dat gaat Barcelona niet betalen, dus er zal nog wel onderhandeld moeten worden. Het gevolg van de aanvaller van Sevilla heeft hoe dan ook gezegd dat hij dolenthousiast is. (RAC1)

Fabio Capello vindt het fantastisch dat Claudio Ranieri het zo goed doet bij Leicester City. “Ranieri creëert een absoluut meesterwerk en ik ben heel erg blij voor hem. Hij is een uitstekende coach en een goede vent. Hij is altijd respectvol over collega’s. Hij heeft de wereld afgereisd, maar hij is altijd zichzelf gebleven”, zegt Capello over de oefenmeester van de aanstaande kampioen van Engeland. (La Gazzetta dello Sport)

Patrick van Aanholt behoort tot de betere backs in de Premier League

Meer nieuws

Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
0
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
1
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0
AZ geeft het na rode kaart Dani de Wit helemaal weg en remiseert tegen Utrecht
10
FC Twente gaat de voorronde van de Champions League spelen na winst op PEC
22
Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties