Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Bommel probeert AC Milan te overtuigen

Laatste update:

Bij Barcelona begint men te merken dat ex-bestuurder Txiki Begiristáin tegenwoordig technisch directeur is bij Manchester City. De Premier League-club heeft het gemunt op een aantal jongelingen uit Barcelona en Gerard Deulofeu is de laatste naam die we hebben opgevangen. De achttienjarige aanvallende middenvelder annex vleugelspeler werd de voorbije periode nadrukkelijk in verband gebracht met Chelsea. (Sport)

We vragen ons af of PSV-trainer Dick Advocaat blij is met zijn aanvoerder Mark van Bommel. De routinier zou zaterdag na afloop van het duel met Ajax gesproken hebben met de technische directeur van zijn ex-club AC Milan, Ariedo Braida. Daarbij liet de captain van de Eindhovenaren zich naar verluidt lovend uit over collega-middenvelder Kevin Strootman, in wie Milan geïnteresseerd is. Advocaat wil de linkspoot echter niet kwijt. (Diverse Italiaanse media)

Leroy Fer kan de volgende keer beter even nadenken voordat hij een paard koopt. De FC Twente-middenvelder deed mee aan een veiling en schafte voor 28.000 euro de vierjarige Django aan. “Mijn vriendin is helemaal gek van paarden.” Fer stuitte echter op praktische bezwaren. “Ik woon op een appartement en heb dus helemaal geen plaats voor een paard.” Inmiddels heeft de middenvelder Django alweer verkocht. (Hippisch Twente)

Liverpool ziet in Danny Rose de nieuwe linksback van de toekomst. De jeugdinternational van Engeland wordt gezien als een groot talent, maar bij Tottenham Hotspur is het hem nog niet gelukt om een vaste basisplek te veroveren. Die club heeft hem nu verhuurd aan Sunderland. Liverpool-manager Brendan Rodgers heeft dan wel José Enrique tot zijn beschikking, maar de oefenmeester wil de Spanjaard op den duur vervangen. (The People)

Het nieuwe jaar zou wel eens goed kunnen beginnen voor Klaas-Jan Huntelaar. Zodra de winterse transfermarkt opengaat, op 1 januari, is Arsenal van plan een bod uit te brengen op de Nederlandse spits, wiens contract met Schalke 04 na dit seizoen afloopt. Trainer Arsène Wenger is bereid om 7,5 miljoen euro voor de Oranje-international te betalen, nadat Huntelaar de afgelopen weken meerdere malen bekeken is. (Daily Mirror)

Queens Park Rangers zoekt in alle uithoeken van Europa naar spelers die de ploeg kunnen behouden voor de Premier League. Dit keer is nieuwbakken manager Harry Redknapp uitgekomen bij Stades Rennes, waar verdediger Jean-Armel Kana-Biyik speelt. De 23-jarige international van Kameroen werd donderdag, in het met 2-1 gewonnen duel met Troyes, bekeken door scouts van QPR. (The Sun)

Internazionale heeft aan spitsen geen gebrek, maar de door Udinese aan Granada verhuurde Antonio Floro Flores heeft toch een goede indruk gemaakt op de club. Naar verluidt heeft trainer Andrea Stramaccioni zijn scouts naar Spanje gestuurd om de 29-jarige aanvaller eens goed onder de loep te nemen. Ook Palermo en Genoa hebben interesse in de man die nog een contract heeft tot medio 2015. (La Gazzetta dello Sport)

Is Kevin Strootman klaar voor een stap hogerop?

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
21
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
4
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
5
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
11
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties