Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart kan Sneijder en Kuyt achterna

Laatste update:

Darren Fletcher heeft geen toekomst meer bij Manchester United. De man die jarenlang sukkelde met een darmkwetsuur is geen vaste waarde bij the Red Devils en manager David Moyes denkt hem ook in de toekomst niet nodig te hebben. Het is ook weer niet zo dat Fletcher per se moet vertrekken, dus United wil wel de juiste prijs ontvangen voor de routinier. (Daily Mail)

In navolging van Galatasaray met Wesley Sneijder en Fenerbahçe met Dirk Kuyt gaat mogelijk ook Besiktas op de Nederlandse toer. De Turkse voetbalgrootmacht heeft namelijk een oogje op Rafael van der Vaart, die in Duitsland de zwartepiet krijgt voor de slechte prestaties van Hamburger SV. Van der Vaart kan ook naar Everton, maar bij Besiktas kan hij ongetwijfeld meer gaan verdienen. (Eurosport)

Newcastle United doet er alles aan Cheick Tioté te behouden voor de club. De 27-jarige middenvelder heeft indruk gemaakt op Manchester City, maar manager Alan Pardew wil de ex-speler van FC Twente uit de grijpgrage handen van collega Manuel Pellegrini houden. “Hij is bezig aan een fantastisch seizoen, hij hoort bij de drie beste spelers van ons. Zeker nu hij aanvoerder is, doet hij het geweldig”, klinkt het. (Diverse Engelse media)

Fernando heeft in februari bijgetekend bij FC Porto, maar Internazionale geeft niet op. “We willen hem nog altijd hebben, al maakt zijn contractverlenging het er niet makkelijker op”, zegt directeur Piero Ausilio. De 26-jarige middenvelder heeft nu een verbintenis tot medio 2017 en hij is al maanden onderwerp van gesprek in de geruchtenmolen. Ook Manchester United, AS Monaco en Liverpool worden genoemd. (Sky Italia)

Rafael van der Vaart doet er goed aan naar de Süper Lig te gaan

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties