Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart sluit terugkeer bij Ajax opeens niet uit

Laatste update:

Younès Kaboul is zijn basisplaats bij Tottenham Hotspur kwijtgeraakt en trekt de deur van White Hart Lane mogelijk snel achter zich dicht. De 29-jarige centrale verdediger heeft in ieder geval een aantal opties: Besiktas, Sevilla, Fiorentina en Arsenal. Het is alleen niet bekend in hoeverre die clubs serieuze interesse hebben voor de Fransman. Kaboul heeft bij Tottenham nog een contract tot de zomer van 2016. (France Football)

Het zou voor Ajax zinvol kunnen zijn om toch nog eens contact op te nemen met Rafael van der Vaart. Hoewel de aanvallende middenvelder van Hamburger SV in een eerder stadium liet weten dat een terugkeer in Amsterdam nog niet aan de orde is, is een overgang wellicht toch mogelijk. De routinier zou ervoor openstaan om HSV al in januari te verlaten. “Alle opties liggen nog open”, gaf de 109-voudig Oranje-international aan. (Hamburger Morgenpost)

Rasmus Elm kampt met maagproblemen en daarom werd zijn contract bij CSKA Moskou in onderling overleg ontbonden. Volgens de Russen waren de problemen zo ernstig, dat Elm zou kunnen overlijden als hij nog door zou gaan met voetballen. Bijzonder opvallend is daarom het gerucht dat Besiktas de voormalig middenvelder van AZ wil inlijven. Dit lijkt medisch toch niet echt verantwoord. (Fanatik)

Aston Villa staat op het punt om Scott Sinclair en Manchester City van elkaar te verlossen. De vleugelspeler verruilde Swansea City in de zomer van 2012 voor de huidige kampioen van Engeland, maar kwam sindsdien amper aan spelen toe in het Etihad Stadium. Hij raakte dit seizoen nog niet verder dan drie invalbeurten en Aston Villa is naar verluidt dicht bij een akkoord met City over een definitieve overgang van Sinclair. (Daily Mirror)

Ajax moet proberen om Rafael van der Vaart terug te halen naar Amsterdam

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
23
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties