Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Wiel staat voor Engelse uitdaging

Laatste update:

Antonio Di Natale werd onlangs in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar die geruchten lachte hij weg. De 35-jarige aanvaller, die vorig seizoen twintig keer scoorde voor Udinese, zou nu echter weer in beeld zijn bij Internazionale. Sterker, hij zou al onderhandeld hebben over een transfer. “Er is geen afspraak geweest en deze informatie is nergens op gebaseerd”, ontkent directeur Adriano Galliani echter. (Mediaset)

Gregory van der Wiel kan Parijs na een jaar verruilen voor de Engelse competitie. De 25-jarige rechtsback kende een wisselend seizoen bij Paris Saint-Germain en sloot dat af met de landstitel. Christophe Jallet blijft waarschijnlijk de voorkeur genieten op zijn positie en West Ham United weet dat ook. De Londenaren zien in Van der Wiel een geschikte concurrent voor Guy Demel en Joey O’Brien. (The Sun)

Manolo Gabbiadini hoopt op een transfer naar het buitenland. De 21-jarige aanvaller werd vorig seizoen verhuurd aan Bologna en is nu weer terug bij Juventus, maar op veel speeltijd lijkt hij in Turijn niet te hoeven rekenen. “Ik heb altijd gezegd dat ik op een dag in het buitenland wil voetballen, maar nu gaat al mijn aandacht uit naar Juventus”, zegt de linkspoot wijselijk. Gabbiadini heeft nog een contract tot medio 2017. (Sky Italia)

Maar staat Gabbiadini ook open voor een avontuur bij Fiorentina? Daar komen we snel genoeg achter. Juventus wil namelijk Stevan Jovetic van la Viola inlijven en heeft de club uit de cultuurstad een bod gedaan van twintig miljoen euro plus de diensten van middenvelder Luca Marrone én Gabbiadini. Beide clubs zijn al weken, zo niet maanden aan het onderhandelen over een deal aangaande de Montegrijnse aanvaller. (Mediaset)

Gregory van der Wiel moet zichzelf nog even de tijd geven in Frankrijk

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties