Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Wiel voor vijf miljoen euro naar Serie A

Laatste update:

CSKA Moskou zou Marko Marin willen huren van Chelsea, maar dat spreken de Russen tegen. “Daar weten we niets vanaf”, klinkt het. Zelf zou de legerclub doelman Igor Akinfeev mogelijk kwijtraken aan Barcelona, dat een opvolger zoekt voor Víctor Valdés. Ook dat gerucht wordt naar het rijk der fabelen verwezen. “We weten er niets van en hebben geen aanbiedingen ontvangen”, zegt de perschef van CSKA. (Championat)

Internazionale nam afscheid van Wesley Sneijder, maar krijgt na dit seizoen weer een Nederlander op de loonlijst. De Italianen hebben woensdag namelijk een akkoord bereikt met Paris Saint-Germain over een transfersom van vijf miljoen euro voor Gregory van der Wiel. De rechtsback zal het seizoen echter nog afmaken bij PSG: omdat hij dit seizoen ook al wedstrijden voor Ajax heeft gespeeld, mag hij nog niet voor Inter uitkomen. (La Gazzetta dello Sport)

Daar is AS Roma lekker mee. De werkgever van Maarten Stekelenburg trok Vasilis Torosidis aan als nieuwe rechtsback, maar hij kan helemaal niet verdedigen. Dat is althans de mening van Leandro Greco, die bij Olympiacos Piraeus samenspeelde met Torosidis: 'Hij is een aanvallende speler, die snel is en veel techniek heeft. Maar verdedigen is niet zijn sterkste punt...", zegt Greco. (Radio Mana Mana)

Napoli maakt snel de komst van het Kroatische talent Josip Radosevic wereldkundig. De club van de achttienjarige middenvelder, Hajduk Split, bevestigt dat een akkoord over een transfersom nabij is. "We zijn in verregaande onderhandelingen met Napoli, maar zijn nog niet rond. Die jongen wil voor Napoli spelen en we hoeven niet lang meer te wachten op de afronding van de deal. Hoewel, Parma wil Radosevic ook hebben", zegt voorzitter Martin Brbic. (Radio CRC)

Carles Puyol bereikte in december al een akkoord met Barcelona over een verlenging van de samenwerking en tekende dinsdag zijn nieuwe contract. De 34-jarige verdediger ligt nu tot medio 2016 vast en als het aan hem ligt, is dit niet zijn laatste verbintenis. "Ik voel me nog goed en wil nog langer doorgaan. Het is mijn droom om tot mijn veertigste te blijven voetballen", zegt Puyol. (El Mundo Deportivo)

Mauricio Pochettino is in de wolken met zijn nieuwe klus bij Southampton. De veertigjarige Argentijn werd er onlangs aangesteld als de nieuwe trainer. "De clubstructuur sprak me aan en ik wil met jonge spelers werken. Dit is een ambitieus project”, zegt de coach, die op transfergebied ook zijn stem wil laten horen. "Spanje is een markt die ik beter ken dan wie dan ook en een markt die rijk is aan talent", zegt Pochettino. (Revista)

Celtic heeft ook een tweede aanbieding van Norwich City op topschutter Gary Hooper afgeslagen. The Canaries verhoogden hun bod naar een bedrag van zes miljoen euro, maar ook dat was niet toereikend voor de Schotse grootmacht. "We ontvingen een verbeterde aanbieding, als je dat al zo mag noemen, die we hebben afgeslagen", bevestigt trainer Neil Lennon. Hooper scoorde dit seizoen al dertien keer. (Sky Sports)

Denk je dat Internazionale een goede club zou zijn voor Gregory van der Wiel?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties