Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Dijk laat niets los over eventuele transfer

Laatste update:

Voor Jens Toornstra blijft het voorlopig afwachten wat Swansea City met hem van plan is. De middenvelder van ADO Den Haag wordt al geruime tijd in verband gebracht met de Engelse club. “Maar ik heb echt nog nooit met Swansea gesproken”, verzekert de 23-jarige Toornstra, die wel hoopt op een transfer naar de Premier League. “Voor mij zou het een droom zijn om in Engeland te spelen”, heeft de middenvelder laten weten. (De Telegraaf)

Virgil van Dijk staat op het lijstje van onder meer Ajax en Newcastle United, maar zelf is de verdediger niet bezig met de interesse in zijn persoon. “Ik weet niet wat er speelt, ik heb mijn zaakwaarnemer niet gesproken. Ik houd me er niet mee bezig. Of ik er voor open sta, dat weet ik ook niet, dat moet ik op dat moment beslissen”, zegt de 21-jarige stopper van FC Groningen, die nog tot medio 2015 onder contract staat. (OOG TV)

VVV-Venlo overweegt stadion De Koel te verruilen voor ‘een soort theater’. Volgens voorzitter Hai Berden dient de Limburgse club te verhuizen naar een moderner onderkomen, dat moet verrijzen op het Kazerneterrein in Blerick. Daar komt ‘een soort theater, waarin ook af en toe gevoetbald wordt’, laat de preses van VVV weten. De nieuwe thuishaven biedt plaats aan 15.000 toeschouwers en kost ongeveer 35 miljoen euro. (L1)

AC Milan en Santos onderhandelen al weken over de transfer van Robinho, maar er is nog geen akkoord bereikt. De 28-jarige Braziliaan kan echter ook naar Flamengo in Rio de Janeiro en dat ziet hij wel zitten. “Robinho heeft mij verteld dat hij voor Flamengo wil spelen, liever dan voor een andere club. Maar er is nog geen contact geweest tussen de clubs”, beweert vicevoorzitter Wallim Vasconcelos. (Diverse Braziliaanse media)

Het is afwachten waar Davy Pröpper na de winterstop zal spelen. Tijdens de eerste seizoenshelft kwam de middenvelder amper in actie voor Vitesse, en Pröpper wil nu weten of er voor hem nog toekomst is in Arnhem. De middenvelder, die in het verleden nog in verband werd gebracht met een overgang naar Ajax, gaat op korte termijn in gesprek met de clubleiding van Vitesse en wil mogelijk op zoek naar een andere club. (Algemeen Dagblad)

Manchester United en Arsenal kunnen niet te lang treuzelen inzake Wilfried Zaha, want Tottenham Hotspur is al in actie gekomen. The Spurs hebben circa acht miljoen euro exclusief bonussen en aanvallende premies geboden op het toptalent van Crystal Palace. De twintigjarige vleugelspeler zal niet overtuigd zijn, want hij gaf onlangs aan een overstap naar Manchester United te prefereren. (The People)

Een van de beste spelmakers van de voorbije jaren zit nog altijd zonder club. Het Braziliaanse Palmeiras wil daar een einde aan maken, want coach Gilson Kleina maakt er geen geheim van dat hij interesse heeft in Juan Román Riquelme. “Wie zou een speler met zijn kwaliteiten niet willen hebben? Hopelijk kiest hij voor onze club”, zegt Kleina over de 34-jarige middenvelder, die zonder club zit na zijn vertrek bij Boca Juniors. (FOX)

Virgil van Dijk is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
3
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties