Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal aast op komst tweetal van Real Madrid

Laatste update:

Real Madrid, Paris Saint-Germain en Chelsea hadden belangstelling voor Paul Pogba en die clubs hebben geld als water. Juventus had dus heel wat kunnen verdienen aan de middenvelder, maar heeft een transfer nooit overwogen. 'Hij is een van de beste jonge spelers van de wereld en de toekomst van Juventus. We hebben altijd gezegd dat we hem hier wilden houden", zegt directeur Giuseppe Marotta van de Italianen. (Sky Italia)

Louis van Gaal wil in januari niet een, maar twee verdedigers van Real Madrid overnemen. Onlangs lekte de vermeende belangstelling voor Pepe al uit en Manchester United wil zich ook nog versterken met Fábio Coentrao, die de concurrentie aan zou moeten gaan met Luke Shaw. Er wordt gesproken over een bod van 38 miljoen euro: dat zou dan dus voor Pepe én Coentrao zijn. (Metro)

AC Milan zal met meer geld over de brug moeten komen als het Marcelo Brozovic echt wil hebben. I Rossoneri stelden eerst voor om de middenvelder een halfjaar te huren, maar dat voorstel werd direct afgewezen door Dinamo Zagreb, en vervolgens bracht Milan een bod van vier miljoen euro uit. Dinamo wil echter het dubbele hebben voor de 22-jarige Brozovic: acht miljoen euro dus. (Sky Italia)

Southampton en Newcastle United zitten achter een tienvoudig Duits international aan. Beide Engelse clubs hebben belangstelling voor de 26-jarige Max Kruse, een aanvaller die momenteel nog voor Borussia Mönchengladbach speelt. Vorig seizoen was hij goed voor twaalf doelpunten voor Gladbach en dit voetbaljaar staat de teller op vijf goals. Ronald Koeman is onder de indruk, maar dat geldt dus ook voor Alan Pardew. (Daily Mail)

Fábio Coentrao is beter dan Luke Shaw

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
2
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties