Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal aast op komst van Spaanse buurman

Laatste update:

André-Pierre Gignac is binnenkort transfervrij, maar vooralsnog is er niks op zijn pad gekomen. De goalgetter van Olympique Marseille heeft dit seizoen met 21 treffers in 37 duels indruk gemaakt en hoeft normaal gesproken niet te vrezen voor zijn toekomst, maar hij heeft nog geen akkoord bereikt met een andere club. "Dat kan ik verzekeren", zegt de 29-jarige international van Frankrijk. (France Football)

Jesús Navas staat mogelijk voor een opvallende overstap. Manchester City wil komende zomer gaan opruimen en de Spanjaard dreigt een van de slachtoffers te worden. Een verhuizing is echter niet noodzakelijk, want buurman Manchester United gaat mogelijk een bod uitbrengen. Louis van Gaal vindt dat hij nog wel wat snelheid op de vleugels kan gebruiken en heeft Navas op het oog. (Daily Express)

Of Carlo Ancelotti nou wel of niet doorgaat bij Real Madrid, hij moet het komend seizoen in ieder geval stellen zonder zijn assistent. Paul Clement is namelijk de belangrijkste gegadigde om Steve McClaren op te volgen bij Derby County en is bereid om daarvoor ruim drie ton aan salaris in te leveren. Clement begon ooit in de jeugdacademie van Chelsea, maar heeft inmiddels naam gemaakt als rechterhand van Ancelotti. (Daily Mirror)

Roberto Martínez verwacht Romelu Lukaku na de zomer gewoon terug in Liverpool. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de Belgische spits, verklaarde onlangs dat zijn cliënt nooit bij Everton zou hebben getekend als hij vorig jaar al diens zaken had behartigd. "Ik ben absoluut niet bang voor zijn vertrek. Romelu is een belangrijke speler voor ons, iemand in wie we echt in geloven", aldus Martínez. (Daily Mirror)

Is Jesús Navas een goede aanwinst voor Manchester United?

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
93
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
16
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties