Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal begint zware missie voor 'O Monstro'

Laatste update:

AC Milan speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Sampdoria en het speculeren over de toekomst van Filippo Inzaghi is daardoor weer begonnen. De oud-aanvaller zou in de zomer wel eens vervangen kunnen worden door Roberto Donadoni, die aan het roer staat bij de failliete hekkensluiter Parma. Hij leidde Parma vorig seizoen naar de zesde plaats in de Serie A. Ook de werkloze Claudio Ranieri zou overigens in beeld zijn bij i Rossoneri. (Tuttosport)

We geven Manchester United weinig kans, maar de club schijnt Thiago Silva na dit seizoen over te willen nemen van Paris Saint-Germain. De dertigjarige Braziliaan wordt gezien als een van de beste centrale verdedigers ter wereld en manager Louis van Gaal wil O Monstro daarom graag naar Old Trafford halen. PSG lijkt echter niet van plan zijn aanvoerder en sleutelspeler te laten gaan. (Daily Mirror)

Juan Iturbe neemt na één seizoen mogelijk weer afscheid van AS Roma. De 21-jarige aanvaller heeft sinds zijn overgang van Hellas nog geen potten kunnen breken in de hoofdstad en geniet volgens zijn zaakwaarnemer belangstelling uit Engeland. “Er zijn twee clubs uit de Premier League die hem willen hebben en die bereid zijn om circa 22 miljoen euro te betalen”, zegt Gustavo Mascardi. Iturbe ligt nog tot medio 2019 vast. (Radio CRC)

Antonio Conte staat na de zomer wellicht weer dagelijks op het trainingsveld. De bondscoach van Italië schijnt bij Napoli in beeld te zijn om Rafael Benítez op te volgen, al worden ook de namen van Luciano Spalletti en Sinisa Mihajlovic genoemd. Voorzitter Aurelio De Laurentiis is overigens ook bereid om Conte in een dubbelfunctie in Stadio San Paolo aan de slag te laten gaan. Conte zou dan dus bondscoach kunnen blijven. (Sky Italia)

Acht jij Manchester United kansrijk om Thiago Silva aan te trekken?

Meer nieuws

Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
3
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties