Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal blijft denken aan Fransman van 42 miljoen

Laatste update:

Carlos Tévez is met het oog op komend seizoen nu al belangrijk voor Juventus. Het is nog de vraag of hij zelf in Turijn blijft, maar de spits heeft er naar verluidt in ieder geval voor gezorgd dat zijn landgenoot Paulo Dybala van Palermo naar de Oude Dame komt. De begeerde aanvaller uit Argentinië zou na een gesprek met Tévez hebben besloten dat hij naar Juve wil en tekent mogelijk nog deze week een contract. (Noticias Argentinas)

Aymeric Laporte blijft een belangrijke kandidaat voor Louis van Gaal. De manager van Manchester United heeft al een afvaardiging naar Baskenland gestuurd om te praten met zaakwaarnemer Jorge Mendes van de verdediger van Athletic Club. Laporte is geen goedkope klant, want hij heeft een contractueel vastgestelde afkoopsom van 42 miljoen euro. Manchester United wil vooralsnog niet meer dan dertig miljoen betalen. (AS)

Liverpool krijgt er nog spijt van dat het Steven Gerrard naar Los Angeles Galaxy laat gaan. Volgens oud-trainer Graeme Souness wordt er bij the Reds te lichtzinnig gedacht over het vertrek van de 34-jarige middenvelder. “Ik ben ervan overtuigd dat je niet genoeg routiniers in je selectie kunt hebben. Maar Steven is de enige die Liverpool heeft, wie zou je nog meer kunnen noemen?”, vraagt Souness zich hardop af. (Sky Sports)

Queens Park Rangers verdwijnt uit de Premier League, maar dat geldt niet voor Nedum Onuoha. De verdediger heeft geen slecht seizoen achter de rug en staat in de belangstelling van Stoke City, Crystal Palace en Hull City. Laatstgenoemde club is echter ook nog niet veilig en kan Onuoha alleen halen als het zelf in de Premier League blijft. QPR vraagt zo'n 2,5 miljoen euro voor de mandekker. (Daily Mirror)

Maakt Aymeric Laporte Manchester United sterker, denk jij?

Meer nieuws

Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
60
VZ Kort: Drie Eredivisie-spelers opgeroepen voor WK-kwalificatieduels Japan
77
'Manchester United ontslaat Erik ten Hag zelfs bij winst van de FA Cup'
68
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
18
FC Barcelona handelt snel na wegsturen Xavi en bindt opvolger tot 2026
47
Zirkzee treedt in voetsporen Osimhen en Vlahovic met winnen individuele prijs
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties