Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal gaat opnieuw een blauwtje lopen

Laatste update:

Juventus is al langer gecharmeerd van Aymen Abdennour en de Italianen hebben een nieuwe poging ondernomen om de stopper in te lijven. De Tunesisch international moet na Alex Sandro de volgende en meteen ook laatste versterking worden voor la Vecchia Signora. De concurrentie is echter niet mals: ook Barcelona en Paris Saint-Germain hebben belangstelling voor de 26-jarige stopper. (Sky Italia)

Louis van Gaal wil blijkbaar nog een blauwtje lopen. De manager van Manchester United wil in de slotweek van de transfermarkt proberen om Gareth Bale terug te halen naar Engeland. Real Madrid is echter niet van plan om daar medewerking aan te verlenen. Van Gaal zag eerder de komst van Sergio Ramos, Pedro en Nicolás Otamendi afketsen. (Diverse Britse tabloids)

Ook Romelu Lukaku heeft zich openlijk bemoeid met de toekomst van John Stones. De stopper van Everton staat in de belangstelling van Chelsea, dat al meerdere keren een bod uitbracht. Zijn Belgische ploeggenoot adviseert hem echter om nog even in Liverpool te blijven. “Hier komt hij aan spelen toe. Naast Phil Jagielka in het centrum kan hij bovendien veel leren. Met het EK op komst zou ik nu niet gaan”, aldus Lukaku. (Daily Mirror)

Mbark Boussoufa was teleurgesteld over het aanbod dat Anderlecht hem heeft gedaan, maar de spelmaker houdt de deur op een kier. Wanneer de Belgische topclub eruit komt met Lokomotiov Moskou, vliegt hij weer terug naar Brussel om de onderhandelingen te heropenen. Het verschil tussen vraag en aanbod is volgens ingewijden zeer klein. Boussoufa wil bovendien graag terug naar België. (Het Laatste Nieuws)

Denk jij dat Gareth Bale zijn loopbaan bij Real Madrid afsluit?

Meer nieuws

Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties