Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal gaat tot 60 miljoen voor spil van Guardiola

Laatste update:

Het blijft onduidelijk waar de toekomst van Ezequiel Lavezzi ligt. De 29-jarige aanvaller zweeft bij Paris Saint-Germain tussen bank en basis en wordt in verband gebracht met onder meer Internazionale en zijn vorige werkgever Napoli. “Of we hem gaan verkopen? Hij heeft nog een contract voor anderhalf jaar en we gaan de boel nog evalueren”, zegt trainer Laurent Blanc. Lavezzi scoorde dit seizoen twee keer in de Ligue 1. (Le Parisien)

Louis van Gaal mag komende zomer weer fors investeren en het belangrijkste doelwit is inmiddels geïdentificeerd. Manchester United gaat in juli vol voor Mario Götze, al had de Nederlandse manager de Duitser het liefst al in januari bij zijn selectie gehad. Bayern München wil de selectie echter tot het eind van het seizoen intact houden. United gaat tot de zestig miljoen euro over voor de international. (Daily Star)

Sampdoria wil Mario Balotelli bevrijden van zijn benarde situatie bij Liverpool. De spits komt maar niet tot ontbranding en er gaan stemmen op dat hij in januari alweer verkocht zal worden. Mogelijk gaat hij naar Genua en wordt Sergio Romero betrokken in de deal. Balotelli moet bij Sampdoria de opvolger worden van Manolo Gabbiadini, die op het punt staat om aan Napoli verkocht te worden. (Corriere Mercantile)

Ciro Immobile wordt stevig in verband gebracht met AC Milan, maar een transfer lijkt vooralsnog niet aan de orde. Zaakwaarnemer Alessandro Moggi zegt dat Immobile niet van plan is gevallen grootmacht Borussia Dortmund te verlaten. “Zes maanden geleden verbond hij zich voor lange tijd aan dit project. Hij voelt zich uitstekend in Dortmund. Ik kan iedereen verzekeren dat hij voorlopig niet gaat”, klinkt het. (BILD)

Mario Götze is een directe versterking voor Manchester United

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties