Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal gaat wereldrecord breken voor aankoop

Laatste update:

Het kan snel gaan in de voetballerij. Gökhan Inler stond in de zomer nog in de belangstelling van Bayern München, zo werd beweerd, maar lijkt nu terecht te komen in de Turkse competitie. De dertigjarige middenvelder kan bij Napoli namelijk niet altijd rekenen op een basisplaats en is nu serieus in beeld bij Besiktas. Het management van de Zwitser heeft al wel ontkend dat er reeds een akkoord is bereikt over een transfer. (Milliyet)

Het lijkt erop dat Manchester United echt de duurste speler aller tijden gaat maken van Gareth Bale. Geruchten over een mogelijke terugkeer van de Real Madrid-aanvaller in de Premier League doen al enige tijd de ronde en de club van trainer Louis van Gaal is nu daadwerkelijk van plan om 115 miljoen euro voor de Welshman te betalen. Real wil vervolgens Eden Hazard van Chelsea als opvolger halen. (Daily Star)

Rio Ferdinand maakte in de zomer de overstap van United naar Queens Park Rangers. De verdediger bungelt met the Hoops ergens onderaan, maar heeft geen spijt van zijn transfer. “Het is wel een tegenslag dat ik nu op de bank zit, maar ik heb geen enkele spijt dat ik naar Loftus Road ben gekomen. Ik wist dat ik bij een club kwam die normaal gesproken laaggeklasseerd staat en dat ik niet alles zou spelen”, klinkt het. (The Sun)

Wie Stefano Okaka wil hebben, doet er verstandig aan om op te schieten. De spits van Sampdoria is nu nog voor circa tien miljoen euro te halen, maar door de belangstelling van onder meer AC Milan, Napoli, Schalke 04 en VfL Wolfsburg wordt hij duurder en duurder. “Momenteel is tien miljoen euro zijn marktwaarde, maar ik verwacht dat dat bedrag snel gaat stijgen”, zegt zaakwaarnemer Andrea Cattoli. (RAI)

Gareth Bale is de man die Manchester United nodig heeft

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
18
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
3
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties