Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal geeft fiat voor volgende toptransfer

Laatste update:

Raheem Sterling is met zijn transfer naar Manchester City 'public enemy number one' geworden in Engeland. De aanvaller wordt een geldwolf genoemd en werd onlangs zelfs uitgefloten tijdens een oefenwedstrijd van zijn nieuwe club. "Hij speelde natuurlijk voor een club met ontzettend veel fans, dus dan kan dit gebeuren. Ik weet zeker dat hij hier sterker uit zal komen", reageert Engels bondscoach Roy Hodgson. (The Guardian)

Louis van Gaal kondigde aan dat hij 'meer creativiteit' in zijn aanval wil hebben en Pedro moet daarvoor zorgen. De belangstelling van Manchester United voor de dribbelaar van Barcelona was al bekend en een transfer is nabij, nu United bereid blijkt te zijn om de gelimiteerde afkoopsom van dertig miljoen euro te betalen. Er hoeft dus niet meer onderhandeld te worden met Barcelona, maar alleen met Pedro zelf. (AS)

Ronald Koeman ziet het duidelijk niet zitten in Emmanuel Mayuka. De 24-jarige aanvaller staat sinds 2012 onder contract bij Southampton en speelde pas zestien competitieduels, waarin hij geen enkele keer scoorde. Koeman liet Mayuka vorig seizoen vijf keer invallen, maar heeft de Zambiaan voor het nieuwe seizoen geen rugnummer gegeven. De spits mag weg en schijnt naar Spartak Moskou te verhuizen. (Daily Mirror)

Het is nog altijd niet duidelijk of Bafétimbi Gomis bij Swansea City blijft en manager Garry Monk wil hoe dan ook een nieuwe spits. Die spits lijkt op dit moment nog onder contract te staan bij Tottenham Hotspur. Bij the Spurs is Emmanuel Adebayor uit de gratie geraakt en de Togolees moet weg. Adebayor zal wel water bij de wijn moeten doen, want hij pakt nu nog een megasalaris. (Daily Star)

Als Pedro erbij komt, is de selectie van Manchester United helemaal op orde

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties