Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal geeft namen van drie landgenoten door

Laatste update:

Borussia Mönchengladbach verkocht Luuk de Jong aan PSV en kan nog meer miljoenen opstrijken. Napoli is namelijk bereid om vijf miljoen euro én Blerim Dzemaili aan te bieden in ruil voor de komst van Granit Xhaka. Laatstgenoemde maakte op het WK een goede indruk in het tenue van Zwitserland, zo oordeelde Rafael Benítez. De middenvelder heeft nog een eenjarig contract en dus happen die Fohlen mogelijk toe. (Blick)

Louis van Gaal begint woensdag bij Manchester United en zal dan aangeven dat hij drie landgenoten wil binnenhalen. Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi moeten het nieuwe verdedigingsduo gaan vormen en verder wil Van Gaal dat Daley Blind wordt overgenomen van Ajax. United heeft al miljoenen betaald voor een andere linksback, Luke Shaw, maar Van Gaal wil de multifunctionele Blind toch graag hebben. (Manchester Evening News)

Kingsley Coman verliet Paris Saint-Germain om zijn geluk te beproeven bij Juventus, maar het Franse toptalent had heel wat meer ijzers in het vuur. 'Arsenal, Bayer Leverkusen, Liverpool, Bayern München en Bordeaux", lepelt de achttienjarige middenvelder op. Waarom hij dan toch koos voor la Vecchia Signora? "Juventus heeft een goed verleden met Franse talenten, dus ik dacht: waarom niet", aldus Coman. (L'Équipe)

Galatasaray houdt de situatie van Sinan Bolat scherp in de gaten. De doelman werd vorig seizoen door FC Porto verhuurd aan Kayserispor, maar is inmiddels teruggekeerd in Portugal. Hij wil daar vechten voor een basisplaats, maar mocht dat niet lukken, dan lijkt een terugkeer naar Turkije een reële optie. Cim Bom beschouwt de Belgische Turk in ieder geval als een goed alternatief voor Fernando Muslera. (Fanatik)

Welke speler is het meest klaar voor een transfer naar Manchester United?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties