Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal hield komst Cristiano Ronaldo direct tegen

Laatste update:

Liverpool gaat in de zomer voor de komst van Ciro Immobile. De aanvaller denkt er niet aan om na een seizoen Borussia Dortmund al terug te keren naar de Serie A, maar de Premier League is wellicht een ander verhaal. De Merseyside-club zal zijn belangstelling concretiseren als blijkt dat Mario Balotelli bereid is om te vertrekken. Immobile heeft een prijskaartje van twintig miljoen euro. (The Guardian)

Superzaakwaarnemer Jorge Mendes heeft Cristiano Ronaldo in januari aangeboden bij Manchester United, maar Louis van Gaal blokkeerde direct de komst van de megaster. Dat is althans de lezing van Alfredo Duro, een Spaanse journalist. Mendes was naar Manchester gevlogen om het voorstel voor te leggen aan Martin Ferguson, de broer van Sir Alex. Ferguson overlegde weer met Van Gaal, die dus ‘nee’ zei. (El Chiringuito)

Sammy Ameobi gaat mogelijk in de Primera División aan de slag. De vleugelaanvaller heeft een aflopend contract met Newcastle United en geniet belangstelling van het Real Sociedad van David Moyes. De Schotse trainer zou graag ook Danny Ings naar San Sebastián willen halen, maar de aanvaller van Burnley geniet meer en meer belangstelling van diverse clubs uit de Premier League. (The People)

John Carver is maar wat blij dat hij nog over Papiss Cissé kan beschikken. De topscorer van Newcastle United genoot in januari interesse van Al-Ahli, maar de manager gaf geen groen licht aan het bestuur. “Het bestuur stond honderd procent achter mijn beslissing. Dat is een opluchting, laten we eerlijk zijn”, erkende de manager, die het takenpakket van de vertrokken Alan Pardew heeft overgenomen. (The Sun)

Cristiano Ronaldo sluit zijn loopbaan bij Real Madrid af

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties