Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal kan profiteren van Real-interesse in Pogba

Laatste update:

Door de supervorm van Harry Kane is Roberto Soldado op een zijspoor beland bij Tottenham Hotspur. De gelouterde spits is echter niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. “Met een ploeggenoot als Kane kun je niet anders dan wachten op je kans. Ik wil gaan voor mijn kans, ik weet dat ik de club veel te bieden heb. Ik wil het vertrouwen van de fans belonen met doelpunten”, aldus Soldado. (EFE)

Mino Raiola vindt dat Paul Pogba klaar is voor Real Madrid en dat is goed nieuws voor Louis van Gaal. Manchester United heeft de naam van Gareth Bale nog steeds niet doorgestreept en weet dat de Welshman in het kader van de Financial Fair Play voor grof geld mag vertrekken áls Pogba voor tientallen miljoenen van Juventus naar Real Madrid gaat. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (The Sun)

Phil Jagielka vindt het niet eerlijk dat mensen zijn ploeggenoot Romelu Lukaku afrekenen op zijn prijskaartje. “Toen hij gehuurd werd was hij fantastisch en hij is nog steeds dezelfde speler. Door dat prijskaartje stellen mensen hun mening plots bij; men verwacht ineens veel meer, omdat er veel geld is betaald. Maar hij is nog altijd een jonge speler”, zegt Jagielka. Everton tikte circa 32 miljoen euro af bij Chelsea. (Daily Mirror)

Josep Maria Bartomeu erkent dat Barcelona in onderhandeling is met Sergio Busquets. De door Paris Saint-Germain begeerde middenvelder kan zijn contract in het Camp Nou verlengen. “Hij speelt hier al jaren en is een garantie voor succes. Zodra het moment daar is, zal de club het nieuws naar buiten brengen”, verzekert de voorzitter. PSG had een bedrag van 75 miljoen euro voor de Spaans international gereserveerd. (AS)

Denk jij dat Paul Pogba op een dag Juventus voor Real Madrid gaat inruilen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
17
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties