Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal komt liefst 35 miljoen euro tekort

Laatste update:

Sevilla doet het uitstekend dit seizoen, maar achter de schermen houdt men zich ook bezig met de toekomst. Twee tieners uit Portugal genieten meer dan concrete belangstelling van de Zuid-Spaanse club: Lucas Tigrao en Mahamed Kaba, beiden achttien jaar. De eerste is een centrale verdediger van Nacional en doet denken aan Federico Fazio. Ploeggenoot Kaba is een linkerverdediger die ook centraal kan spelen. (AS)

Louis van Gaal zou 25 miljoen euro hebben gereserveerd voor een nieuwe centrale verdediger, maar daarmee kan hij Mats Hummels niet halen. Borussia Dortmund heeft namelijk een prijskaartje van liefst zestig miljoen om de nek van de 25-jarige Duitser gehangen. Hummels heeft in Westfalen nog een contract tot de zomer van 2017 en is ook al in verband gebracht met Arsenal. Die club zou 38 miljoen willen betalen. (The Sun)

De geest van de naar Real Madrid vertrokken Gareth Bale waart nog rond op White Hart Lane. Volgens voormalig ploeggenoot Nacer Chadli is Tottenham Hotspur nog niet over het verlies van de Welshman heen. “Ik heb het gevoel dat de geest van bale nog sterk aanwezig is bij Tottenham. Dat is ook niet gek, als je ziet hoeveel hij betekend heeft. Het is niet eenvoudig om hem te vervangen”, zegt de ex-FC Twente-aanvaller. (Daily Mail)

De clubleiding van Arsenal kan zich waarschijnlijk wel voor het hoofd slaan. In 2002 hadden the Gunners zich kunnen verzekeren van de komst van Lionel Messi, voor de prijs van een appartement in Londen. De beleidsbepalers weigerden om een flat te regelen voor de familie Messi, waarop de transfer van de destijds nog zeer jonge Argentijn niet doorging, blijkt uit het boek dat Guillem Balague schreef over Messi. (Daily Telegraph)

Zie jij Mats Hummels ooit bij Manchester United belanden?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties