Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal kreeg opvallende kandidaat aangeboden

Laatste update:

Southampton zal deze dinsdag nog de komst van Virgil van Dijk afronden. De verdediger wordt voor naar verluidt zo’n vijftien miljoen euro overgenomen van Celtic, waar hij nu twee jaar heeft gespeeld. Ronald Koeman wil niet op de zaken vooruitlopen, maar bevestigt wel dat Van Dijk ‘hoog op de lijst staat’. De coach zegt zich bovendien te verbazen dat de stopper weer niet bij het Nederlands elftal zit. (NOS)

Manchester United is druk bezig met de transfer van Anthony Martial, maar had ook voor een andere aanvaller kunnen gaan. Tottenham Hotspur heeft Emmanuel Adebayor namelijk aangeboden bij de club van manager Louis van Gaal, maar the Mancunians zagen er niets in om in zee te gaan met de 31-jarige Togolees. Adebayor lijkt nu op weg naar West Ham United. (Daily Mail)

Dick Advocaat haalde maandag Fabio Borini op bij Liverpool en wil nog eens zaken doen met de gevallen topclub. Volgens Advocaat kan ook Tiago Ilori een aanwinst zijn voor Sunderland en de coach zou de 22-jarige verdediger graag een seizoen willen lenen. Liverpool verhuurde Ilori in de afgelopen twee seizoenen al aan het Spaanse Granada en aan het Franse Girondins Bordeaux. (Sunderland Echo)

Jonathan Walters heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Norwich City. De Iers international komt bij Stoke City nog behoorlijk vaak aan spelen toe, maar heeft begrepen dat hij bij Norwich meer kan verdienen en ziet dat wel zitten: Walters is inmiddels 31 jaar en denkt nog een keer een klapper te kunnen maken. De aanvaller heeft een transferverzoek ingediend bij Stoke. (Sky Sports)

Denk je dat Emmanuel Adebayor iets had kunnen toevoegen aan Manchester United?

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
4
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
3
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
7
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties