Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal neemt zelf contact op met landgenoot

Laatste update:

Clubicoon Jan Vreman weet niet of hij ook komend seizoen nog bij De Graafschap werkt. De trainer, die in Doetinchem tussen 1985 en 2002 in de hoofdmacht voetbalde, hoopt dat hij aan mag blijven als coach van de Superboeren. “Ik wil graag door. Maar er is nog niet over gesproken. Misschien is het helemaal niet nodig en hoef je niet te praten. En gaat het zo wel door. Ik ga niet zomaar weg”, benadrukt Vreman. (Omroep Gelderland)

Manager Louis van Gaal van Manchester United heeft Nigel de Jong hoogstpersoonlijk gepolst voor een dienstverband op Old Trafford. Althans, dat berichten Italiaanse media. Bij AC Milan is de middenvelder in het bezit van een aflopende verbintenis en hij lijkt niet van plan om het contract te gaan verlengen. De Jong is uiteraard geen onbekende in Manchester, want hij speelde eerder bij Manchester City. (Diverse Italiaanse media)

Mauro Icardi zet hoog in bij zijn contractonderhandelingen met Internazionale en het verschil tussen vraag en aanbod is nog een miljoen euro. Icardi is basisspeler, maar met zijn 800.000 euro per jaar is hij een van de minst verdiende spelers. De Argentijn wil klimmen naar drie miljoen per seizoen, het bedrag dat grootverdieners Rodrigo Palacio en Nemanja Vidic verdienen. Inter gaat vooralsnog niet verder dan twee miljoen. (Mediaset)

De voetbalbond van Japan probeert Michael Laudrup aan te trekken. De oefenmeester werkt momenteel aan het saldo van zijn bankrekening bij Lekhiwiya in Qatar. Mocht de vijftigjarige Laudrup oren hebben naar een terugkeer in de ‘serieuze’ voetballerij, kan hij dus bondscoach worden. Laudrup is geen onbekende in Japan, want in 1997 was hij als speler actief bij Vissel Kobe. (Ekstra Bladet)

Nigel de Jong is de man die Manchester United nodig heeft

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Dortmund-Real en win 50.000!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Royston Drenthe gooide eigen glazen in bij Real Madrid: 'Ik ben linksboetoe'
3
Quilindschy Hartman geniet ondanks blessure serieuze interesse uit Engelse top
10
Borussia Dortmund onder vuur na samenwerking met wapenfabrikant
28
'Ajax, PSV en Lille informeren concreet naar Belg Jayden Onia Seke'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties