Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal probeert bizarre transfer te realiseren

Laatste update:

José Mourinho zei zaterdag klaar te zijn op de transfermarkt, maar wil in werkelijkheid nog een speler halen voor zijn middenveld. Naast Cesc Fàbregas had de coach van Chelsea zijn ogen gericht op Paul Pogba, maar de vraagprijs van Juventus, zestig miljoen euro, lijkt een transfer in de weg te staan. Liever maakt The Special One dan ook werk van Sami Khedira, die hij ook al eens naar Real Madrid haalde. De Duitser is met 25 miljoen euro een stuk goedkoper dan Pogba. (Daily Express)

Yaya Touré heeft aangegeven dat hij bij Manchester City wil blijven, maar daar heeft Louis van Gaal geen boodschap aan. De keuzeheer van the Red Devils bereidt een bijzondere transfer voor: Manchester United wil een enorm bod gaan doen op de sterspeler van de stadsgenoot. De 31-jarige Touré kost in ieder geval vijftig miljoen euro en voor United ongetwijfeld nog meer. (Daily Star)

AC Milan opende de deur naar Adem Ljajic, maar AS Roma heeft die deur keihard dichtgeslagen. De club uit de Italiaanse hoofdstad is niet van plan om de middenvelder te verkopen en zeker niet aan een directe concurrent als AC Milan. De club uit Milaan zocht toenadering om Ljajic te huren van Roma, maar daar hadden i Giallorossi al helemaal geen interesse in. (Tuttosport)

Atlético Madrid neemt geen halve maatregelen na de verkoop van Filipe Luis aan Chelsea. Eerder versterkten los Colchoneros zich al met Guilherme Siqueira en nu wil de club ook werk maken van de komst van Alberto Moreno. De linksback is nog altijd eigendom van Sevilla, al lijkt het een kwestie van tijd voor hij die club verlaat. Atlético heeft vijftien miljoen plus Leo Baptistao en Javi Manquillo over voor de Spaans international. Liverpool wil Moreno ook nog graag hebben. (AS)

Yaya Touré naar Manchester United is...

Meer nieuws

'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
1
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
23
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties