Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal probeert Noorse recordhouder te overtuigen

Laatste update:

Jon Flanagan, die zich vorig seizoen in de basis van Liverpool speelde, staat op het punt om een nieuw contract te tekenen. De 21-jarige verdediger miste de eerste wedstrijden van het seizoen door een blessure, maar het vertrouwen van de clubleiding is onverminderd groot. “Er zijn gesprekken gaande en ik hoop spoedig mijn handtekening te zetten. Ik wil zo lang mogelijk bij deze club blijven”, klinkt het. (Liverpool Echo)

Nu het vijftienjarige wonderkind Martin Odegaard zijn debuut heeft gemaakt in de nationale ploeg van Noorwegen zwermen de topclubs rond hem heen als gieren om hun prooi. Manchester United wil snel zaken doen: de club van Louis van Gaal heeft een mooi contract klaarliggen voor de aanvallende middenvelder van Strömsgodset. Odegaard heeft dus meer opties; hij wordt gevolgd door half Europa. (Daily Telegraph)

Galatasaray lijkt Alexandre Pato terug naar Europa te halen. De aanvaller speelde al voor AC Milan en Galatasaray heeft nu een akkoord met Sao Paulo bereikt over de huur van de 24-jarige Braziliaan. Er moet nog wel een werkvergunning worden bemachtigd voor Pato. Als de spits toch niet naar Istanbul komt, dan blijven Asamoah Gyan, Hugo Almeida en Seydou Doumbia over als de overige kandidaten. (Diverse Turkse media)

River Plate is bereid mee te werken aan een vertrek van Éder Balanta. De Colombiaanse verdediger staat in de belangstelling van een aantal clubs uit de Serie A, waarvan Sampdoria het meest concreet is. Zij hebben te horen gekregen dat de 21-jarige international 5,5 miljoen euro moet kosten. River is niet van plan de speler eerst op huurbasis van de hand te doen, zo laat voorzitter Rodolfo D’Onofrio weten. (Radio La Red)

Moet Martin Odegaard al weggaan uit Noorwegen?

Meer nieuws

Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
0
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
7
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
13
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties