Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal stuurt Depay-miljoenen naar landgenoot

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft de strijd om Giovani Lo Celso gewonnen. Het toptalent van Rosario Central stond ook in de nadrukkelijke belangstelling van AS Roma en Atlético Madrid, maar verhuist in de zomer naar PSG, omdat hij denkt dat hij daar het meeste kans maakt op speelminuten. Het is niet precies bekend wat PSG zal betalen voor de twintigjarige Lo Celso, een aanvallende middenvelder. (Le Parisien)

Memphis Depay weet niet te overtuigen bij Manchester United en mag in de zomer weer vertrekken. Met het geld dat de Nederlander opbrengt wil Louis van Gaal aankloppen bij Ronald Koeman; het is namelijk de bedoeling dat Sadio Mané de opvolger wordt van Depay. Mané was in januari ook al in beeld bij United, maar mocht niet middenin het seizoen vertrekken bij Southampton. In de zomer volgt er een nieuwe poging. (Daily Star)

Liverpool neemt na James Milner (afgelopen zomer) opnieuw een speler transfervrij over van Manchester City. Het gaat nu niet om een speler die al ervaring heeft in het eerste elftal, maar om jeugdinternational Diego Lattie, een zestienjarige rechtsback. Manchester United, Everton, Norwich City, Stoke City, Sunderland en Aston Villa hadden ook interesse, maar Lattie gaat naar Liverpool. (Liverpool Echo)

Sime Vrsaljko is de eerste optie voor Internazionale, als het gaat om de rechtsbackpositie. Roberto Mancini ziet de verdediger graag komen en Inter zal de gesprekken met Sassuolo binnenkort gaan openen. De alternatieven voor Inter zijn Gregory van der Wiel van Paris Saint-Germain, Martin Caceres van Juventus en Bruno Peres van Torino. (Corriere dello Sport)

Sadio Mané zou een aanwinst zijn voor Manchester United

Meer nieuws

'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
1
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
0
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
18
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
3
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
3
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties