Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal vangt nog miljoenen voor overbodige spits

Laatste update:

Anthony Limbome blijft bij NEC. De vleugelaanvaller stond in de nadrukkelijke belangstelling van Leeds United, maar de club uit Nijmegen sloeg een bod van anderhalf tot twee miljoen euro af. De 21-jarige Limbombe was hevig teleurgesteld, maar lijkt zich erbij neer te leggen dat hij dit seizoen in De Goffert blijft voetballen. NEC wil alleen bij een ‘niet te weigeren bod’ verkopen en Leeds gaat nu voor Jordan Botaka. (De Gelderlander)

Louis van Gaal neemt mogelijk toch nog afscheid van Javier Hernández. Bayer Leverkusen heeft dertien miljoen euro geboden op de spits, die bij Manchester United helemaal nergens meer op hoeft te rekenen. Eerder leek het er nog op dat de 27-jarige Mexicaan, die ook naar Olympique Marseille en West Ham United kan, transfervrij zou mogen vertrekken. Bij United maakte Chicharito 59 goals in 157 duels. (The Telegraph)

Arsenal heeft belangstelling voor Riyad Mahrez. De 24-jarige aanvaller is bij Leicester City wervelend aan het seizoen begonnen en scoorde reeds vier keer. Hij staat in de belangstelling van onder meer Villarreal en AS Roma, maar Arsenal zou de naam van de international van Algerije dus ook hebben opgeschreven. Manager Claudio Ranieri heeft reeds laten weten dat hij Mahrez absoluut niet kwijt wil. (Daily Star)

Moussa Dembélé gaat Tottenham Hotspur na drie seizoenen mogelijk verlaten. Napoli wil de aanvallende middenvelder huren en is daar met de Londenaren over in gesprek, maar the Spurs willen de 28-jarige Belg enkel verkopen. De ex-speler van onder meer Fulham, AZ en Willem II heeft een contract tot medio 2017 en raakte zaterdag nog geblesseerd na een misstap. Hij mist waarschijnlijk de interlands. (Sky Italia)

Is Javier Hernández goed genoeg voor Manchester United?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties