Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal wil na Blind nog een landgenoot strikken

Laatste update:

David Meul neemt mogelijk nog afscheid van Willem II. De doelman staat in de belangstelling van een andere club uit de Eredivisie en vermoedelijk gaat het om Excelsior. Daar ligt keeper Jordy Deckers na enkele competitiewedstrijden en blunders zwaar onder vuur. Meul is in het Koning Willem II Stadion de stand-in van de van Feyenoord overgekomen Kostas Lamprou. Meul mag alleen voor de hoofdprijs vertrekken. (Brabants Dagblad)

Louis van Gaal wil na Daley Blind nog een landgenoot naar Manchester United halen. De manager mist nog een controlerende middenvelder in zijn selectie en heeft het voorzien op Nigel de Jong. Als de Oranje-international van AC Milan niet beschikbaar is, dan overweegt United zich te melden bij Liverpool voor Joe Allen. De recordkampioen van Engeland zat lang achter Arturo Vidal aan, maar de Chileen bleek onhaalbaar. (Daily Star)

AS Roma gaat mogelijk in zee met José Holebas. Olympiacos heeft de dertigjarige linkerverdediger, die in Duitsland werd geboren, aangeboden aan de nummer twee van het voorbije Serie A-seizoen. Sportief directeur Walter Sabatini overweegt nu of hij een bod wil uitbrengen op de 25-voudig Grieks international. Roma hoopt zich overigens het liefst te versterken met Marko Basa, een 31-jarige Montenegrijn van Lille. (Diverse Italiaanse media)

Liverpool betaalde deze zomer al 150 miljoen euro voor acht nieuwe spelers, maar veel staat er nu niet meer te gebeuren. Dat zegt Brendan Rodgers, de manager van the Reds. “Op dit moment komen er niet veel spelers meer binnen, als er al een komt. Er zijn waarschijnlijk meer spelers die ons hebben verlaten dan er spelers zijn bijgekomen.” Adam Lallana is de duurste aankoop van Liverpool deze zomer. (Sky Sports)

Zie jij Nigel de Jong naar Manchester United vertrekken?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties