Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Gaal wil 'nieuwe Raúl' in De Gea-deal betrekken

Laatste update:

Henrikh Mkhitaryan heeft de clubs voor het uitkiezen. Alhoewel hij niet per se weg hoeft bij Borussia Dortmund, is het geen geheim dat beide partijen meer hadden verwacht van de samenwerking. Juventus polste de speler vorige week al en Liverpool heeft nu hetzelfde gedaan. Manager Brendan Rodgers is nog op zoek naar een creatieveling voor zijn middenveld en is gecharmeerd van de Armeen. Mkhitaryan moet 21 miljoen euro kosten. (Daily Mirror)

Manchester United wil profiteren van de verkoop van David de Gea, en niet alleen door een forse transfervergoeding te vangen. De Engelsen hebben hun zinnen gezet op Borja Mayoral, een achttienjarige aanvaller uit de jeugdopleiding van los Blancos. De tiener scoorde het afgelopen seizoen zeven keer in de UEFA Youth League en staat te boek als groot talent. United wil dat hij betrokken wordt in een transfer voor De Gea. (ESPN)

Kevin De Bruyne wordt doodmoe van alle geruchten en speculaties van de afgelopen weken. De Belgische spelmaker van VfL Wolfsburg staat in de belangstelling van Manchester City en de media in Engeland en Duitsland krijgen daar geen genoeg van. “Hij is er even klaar mee. Er gebeurt zoveel om hem heen. Rust is er niet meer bij, maar we proberen hem zo veel mogelijk af te schermen”, zegt Wolfsburg-coach Dieter Hecking. (BILD)

Swansea City is met vier punten uit twee duels prima begonnen aan het seizoen en hoopt de ongeslagen status nog even vol te kunnen houden. Daar heeft Garry Monk zijn beste spelers hard voor nodig en de coach sluit een vertrek van een van zijn pupillen dan ook uit: “Niemand is te koop. Dit is de selectie waar ik het mee wil doen en we laten niemand gaan”, belooft Monk aan de supporters. (BBC)

Ik denk dat David de Gea deze zomer nog naar Real Madrid vertrekt

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
36
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
43
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties