Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal wil ook teamgenoot van Thiago Silva

Laatste update:

José Mourinho is in zijn vaderland op zoek naar een versterking voor Chelsea. De Portugese oefenmeester schijnt het helemaal te zien zitten in Nicolás Gaitán en zou bereid zijn te voldoen aan de gelimiteerde transfersom die is opgenomen in het contract van de vleugelspeler van Benfica. De Argentijns international mag voor 35 miljoen euro vertrekken uit Lissabon en Mourinho heeft dat over voor Gaitán, wordt beweerd. (A Bola)

Thiago Silva is niet de enige speler van Paris Saint-Germain die op het lijstje van Louis van Gaal en consorten staat. Manchester United is namelijk ook erg gecharmeerd van Lucas Moura en is bereid om een kleine 39 miljoen euro te bieden op de Brazilian speedster. Lucas zou in Parijs niet tevreden zijn over een contractaanbieding die hij onlangs aangeboden zou hebben gekregen. (Le 10 Sport)

Een van de slachtoffers van de grote schoonmaak die gepland staat bij Manchester City, is Bacary Sagna. De rechtsback kwam afgelopen zomer transfervrij over van Arsenal, maar is absoluut geen meerwaarde gebleken op de Eastlands. De 32-jarige Fransman levert the Citizens per saldo weinig op: alhoewel hij gratis kon worden ingelijfd, streek hij zo'n vier miljoen aan salaris op. Dat is exact het bedrag dat zijn club nu voor hem wil vangen. (Daily Mail)

Matías Suárez heeft het wel gezien in Europa. De Argentijnse aanvaller van Anderlecht kwakkelt al een hele tijd met blessureleed en is gebaat bij rust. Die denkt hij te vinden bij zijn oude club Belgrano uit Argentinië. In 2008 verkocht die vereniging de talentvolle aanvaller aan Anderlecht, waar Suárez aanvankelijk een transfer naar een Europese topclub leek te gaan verdienen. Fysieke tegenslagen stonden dat echter in de weg. (Radio Continental Cordoba)

Lucas Moura maakt Manchester United beter

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties