Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Geel kijkt ook rond bij tweede van Benfica

Laatste update:

Boudewijn Zenden is assistent van Rafael Benítez bij Chelsea, maar de Spanjaard gaat vertrekken en het is nog onduidelijk wat er met Zenden gaat gebeuren. “Ik heb een paar mogelijkheden, maar heb daar nog geen beslissing over genomen. Ik ben hier heel open in gesprongen en sta er nog steeds zo in. Met de clubleiding van Chelsea heb ik nog niet gesproken”, aldus de oud-voetballer. (ANP)

Alexander Milosevic van AIK is niet de enige Zweedse verdediger die aan Feyenoord wordt gelinkt. Ook Victor Nilsson Lindelöf is een van de spelers die Martin van Geel in een schaduwelftal heeft staan. De pas achttienjarige Zweed speelt sinds vorig jaar zomer voor Benfica, in het tweede elftal. De jeugdinternational zou de directie hebben laten weten dat hij komend seizoen elders op het hoogste niveau wil spelen. (A Bola)

Arsenal staat op het punt om ‘de nieuwe Jack Wilshere’ vast te leggen. Hoewel de echte Wilshere zelf ook pas 21 jaar oud is, wordt de vijf jaar jongere Danny Crowley als opvolger van de linkermiddenvelder gezien. The Gunners hebben het talent van Aston Villa naar verluidt bijna binnen en troeven daarmee Manchester City af. Zodra trainer Arsène Wenger zijn goedkeuring geeft, zal de deal worden afgerond. (Daily Mail)

Stefan Effenberg zal geen deel uitmaken van de technische staf bij Bayern München. De 44-jarige oud-middenvelder werd gepolst om in de dug-out van Josep Guardiola plaats te nemen, maar Effe ziet niets in een dergelijke rol. “Ik heb contact gehad met Stefan, maar tijdens de gesprekken merkte ik dat de ambitie van Stefan elders ligt”, zegt algemeen directeur Matthias Sammer van de Beierse club. (Sport1)

Pavel Pogrebnyak heeft voorlopig nog geen zin om terug te keren naar Rusland. De 29-jarige spits van Reading staat in de belangstelling van diverse topclubs uit zijn vaderland, maar blijft liever nog even in de Premier League. “Natuurlijk ga ik naar alle aanbiedingen kijken, dat geldt ook voor Russische teams. Maar het lijkt me duidelijk dat ik de voorkeur geef aan een langer verblijf in Engeland”, heeft Pogrebnyak gezegd. (R-Sport)

Alejandro Gómez liet onlangs weten graag in Spanje te willen voetballen en die droom komt mogelijk uit. De 25-jarige linksbuiten van Catania tekent na dit seizoen waarschijnlijk een contract bij Atlético Madrid. “Gómez is dicht bij een akkoord met Atlético en het is dus erg waarschijnlijk dat hij wordt verkocht”, zegt Antonio Pulvirenti, de president van Catania. Gómez, een Argentijn, scoorde dit seizoen acht keer. (Sky Italia)

De technische staf van Manchester United heeft een nieuwe verdediger op het oog. De twintigjarige Guillermo Varela krijgt gedurende een trainingsstage van twee weken de kans om een contract af te dwingen op Old Trafford en is inmiddels in Engeland neergestreken. De rechtsback van het Uruguayaanse Peñarol wordt gezien als stand-in van Rafael en zou net als Alexander Büttner eerst mogen wennen. (Daily Mail)

Denk je dat Feyenoord bij een vertrek van Stefan de Vrij een nieuwe verdediger zal aantrekken?

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
11
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
13
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
23
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties