Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie krijgt in januari nieuwe concurrent

Laatste update:

Voor een vaste wissel van Chelsea heeft Daniel Sturridge behoorlijk wat noten op zijn zang. De aanvaller staat in de belangstelling van Liverpool, dat hem wil huren van the Blues. Sturridge sluit een overgang naar Anfield niet uit, maar gaat niet zomaar overal mee akkoord: de Engelsman vraagt een salaris van een ton per week en wil bovendien de garantie dat hij niet aan de zijkant, maar centraal komt te spelen. (Daily Mirror)

Robert Lewandowski had zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester United en hij lijkt zijn zin te krijgen. Naar verluidt zijn Borussia Dortmund en the Red Devils het eens over een transfersom van vijftien miljoen euro. Voor Lewandowski ligt een vijfjarig contract klaar en gezien zijn wens om naar Manchester te verkassen lijkt de ondertekening van dat papier geen problemen op te leveren. (Sky)

Er komt steeds meer belangstelling voor een groot talent van Rode Ster Belgrado. De zeventienjarige Filip Jankovic werd al gevolgd door onder meer Dynamo Kiev en AS Roma, maar ook FC Porto heeft het nu voorzien op de aanvallende middenvelder uit Servië. Een overgang naar de Portugezen heeft diverse spelers al een transfer naar de absolute top opgeleverd en lijkt voorlopig de voorkeur te hebben van Jankovic. (Diverse Portugese media)

Juventus is op zoek naar een vleugelverdediger en gaat de strijd aan met Fiorentina. La Viola beschikt dit seizoen over Juan Guillermo Cuadrado, die gehuurd wordt van Udinese. De club uit Florence heeft de optie om de 24-jarige Colombiaan in de zomer definitief vast te leggen, maar Juve ziet het eveneens zitten in Cuadrado. De kampioen van Italië wil de defensie versterken en is bereid flink te betalen voor de rechtsback. (Spotmediaset)

Het lijkt er niet op dat Frank Lampard in januari vertrekt naar Arsenal. De middenvelder van Chelsea, die komende zomer transfervrij is, werd in verband gebracht met the Gunners. Trainer Arsène Wenger weet daar echter niets van. “We zijn in het land van Socrates. Die zei: ‘Ik weet dat ik niets weet’. Zo is dat ook in het voetbal”, aldus Wenger na afloop van het duel met Olympiacos Piraeus. (Sky Sports)

Athletic Bilbao presteert dit seizoen niet best en dat kon wel eens gevolgen hebben. Marcelo Bielsa is nog altijd de trainer van de Basken, maar de huidige vijftiende plek in de Primera División zit de clubleiding niet lekker. Als Bielsa zijn elftal niet snel op de rit krijgt, maakt de Argentijnse oefenmeester mogelijk de weg vrij voor de terugkeer van Unai Emery in Spanje. De coach werd onlangs zelf ontslagen door Spartak Moskou. (Diverse Spaanse media)

Newcastle United-trainer Alan Pardew raakt gefrustreerd over aanvaller Demba Ba. De coach weet niet waar hij aan toe is, aangezien de Senegalees een clausule in zijn contract heeft en voor iets meer dan negen miljoen euro mag vertrekken. “We willen daar vanaf en hopen dat hij een nieuwe verbintenis ondertekent. Die clausule hangt ons nu continu boven het hoofd en maakt het moeilijk voor iedereen”, aldus Pardew. (Sky Sports)

Robert Lewandowski maakt Manchester United sterker

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
4
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
7
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties