Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie moet vrezen voor Diego Costa

Laatste update:

Isco staat nog tot volgend jaar zomer onder contract bij Real Madrid, maar fans van 'de Koninklijke' hoeven niet te vrezen. De Spanjaard geeft aan nog vele jaren bij de club te willen voetballen. (Cadena Ser)

Niet Besiktas, maar Fenerbahçe gaat Diego Costa huren. De spits mag van Chelsea uitkijken naar een nieuwe club en onderhandelingen met Atlético Madrid zijn op niets uitgelopen. (Hürriyet)

Ashley Young wil José Mourinho overtuigen van zijn kwaliteiten. De Engelsman gaat binnenkort om de tafel met de manager van Manchester United over zijn toekomstplannen. (The Sun)

Walter Zenga is een van de kanshebbers om bondscoach van Roemenië te worden. Christoph Daum zit op de schopstoel en de voormalig keeper krijgt voor de mogelijke vacature concurrentie van Cosmin Contra. (Calciomercato)

Philippe Coutinho is donderdag weer op de training verschenen bij Liverpool. De Braziliaan, die volgens de club kampte met een blessure, gaat binnenkort om de tafel met manager Jürgen Klopp. (Daily Mirror)

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties