Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie serieus in beeld bij Turkse grootmacht

Laatste update:

Joel Campbell leek op weg naar Fenerbahçe, maar dat gaat hem waarschijnlijk toch niet worden voor de Costa Ricaan. “Campbell gaat niet naar Fenerbahçe, dat is honderd procent zeker”, twittert FIFA-zaakwaarnemer Muzzi Oscan. Als een overgang naar Fenerbahçe niet meer aan de orde is, lijkt Real Sociedad de beste papieren te hebben voor Campbell. Het voorbije halfjaar speelde Campbell op huurbasis bij Villarreal. (Fanatik)

Robin van Persie kan een driejarig contract tekenen bij Galatasaray. De aanvaller is niet meer onomstreden bij Manchester United, maar in Europees Istanbul zien ze nog wel brood in de 31-jarige Oranje-international. Van Persie is echter niet de enige kandidaat om het spitsengilde van Galatasaray te versterken, want ook Klaas-Jan Huntelaar, André-Pierre Gignac, Carlos Tévez en Mario Mandzukic worden genoemd. (Fanatik)

Eerder gaf Eden Hazard al hoog op over Christian Benteke en nu is het de beurt aan Nacer Chadli. De aanvaller van Tottenham Hotspur zegt de spits van Aston Villa dolgraag als ploeggenoot te willen hebben. 'Ik hoop dat het gaat gebeuren, maar dan moet de club wel een poging doen. Christian heeft veel opties en zal komende zomer een keuze moeten maken. Hopelijk kiest hij voor ons", zegt de ex-speler van FC Twente. (Sky Sports)

Dat Odion Ighalo aan de slag gaat in de Premier League staat vast, het is alleen nog de vraag bij welke club de Nigeriaan gaat spelen. Ighalo staat onder contract bij Watford, dat mede door de twintig goals van de spits promoveerde naar het hoogste niveau. Swansea City hoopt Ighalo nu over te nemen van Watford: the Swans hopen dat circa twaalf miljoen euro voldoende is. (The Sun)

Galatasaray is een mooie club voor Robin van Persie

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
10
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties