Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie zet zijn zaakwaarnemer aan het werk

Laatste update:

Hernanes speelt alweer anderhalf jaar bij Internazionale, maar heeft nog weinig laten zien. De Braziliaan is veel geplaagd door blessureleed, maar hoopt volgend seizoen waar voor zijn geld te geven aan de fans. "Ik ga niet weg voordat mijn foto hier aan de muur van het trainingscomplex hangt. Ik wil hier een prijs winnen", zegt de 29-jarige spelmaker, die in de winter van 2014 overkwam van Lazio. (La Gazzetta dello Sport)

Robin van Persie weet nog altijd niet wat de toekomst hem brengt. Zijn contract op Old Trafford loopt nog een jaar door, maar de club wacht nog even met het doen van mededelingen over eventuele contractverlengingen. Inmiddels heeft de spits van het Nederlands elftal gesproken met zijn zaakwaarnemer, die alvast op zoek zal gaan naar alternatieve opties. Die zijn er, als we de boulevardmedia moeten geloven, genoeg. (The Sun)

Southampton verkocht vorig jaar vrijwel een heel elftal, maar Ronald Koeman belooft dat het er in de aankomende zomer rustig aan toegaat. Op Nathaniel Clyne en Morgan Schneiderlin na is er weinig serieuze interesse voor zijn spelers. "Het zal stabieler zijn. Vorig jaar hebben er veel wisselingen plaatsgevonden, en ik denk niet dat dat nog eens gaat gebeuren. Dat weet ik eigenlijk wel zeker", zegt de Nederlander. (Sky Sports)

Mario Gómez gaat zijn geluk beproeven buiten Europa. Het staat vast dat de Duitse goalgetter in de zomer vertrekt bij Fiorentina en waarschijnlijk wordt New York zijn nieuwe thuis, want de (voormalig) international is in gesprek met zowel New York Red Bulls als New York City. Dat zou een opmerkelijke keuze zijn: Gómez is pas 29 jaar en heeft ook binnen Europa nog heel wat opties. (La Gazzetta dello Sport)

Speelt Robin van Persie volgend seizoen nog voor Manchester United?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
34
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
4
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
7
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
20
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties