Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie zet zinnen op rentree bij Arsenal

Laatste update:

Door de blessureperikelen van Sergio Agüero en Stevan Jovetic heeft Manchester City overwogen om Óscar Cardozo te halen. De Paraguayaan met een marktwaarde van circa vijftien miljoen euro heeft bij Benfica een contract tot medio 2016. De man met het verwoestende linkerbeen is al dertig jaar oud en dat was voor Manchester City de reden om af te zien van de koop. (A Bola)

Robin van Persie keert na dit seizoen mogelijk terug bij Arsenal. De aanvaller is ontevreden over het feit dat René Meulensteen en Sir Alex Ferguson niet langer op Old Trafford werkzaam zijn en onderhoudt geen deukvrije relatie met manager David Moyes. Als the Mancunians Wayne Rooney behouden, dan denkt Van Persie dat er voor hem de mogelijkheid is om te vertrekken. RVP wil het liefst naar Arsenal. (Daily Mail)

Aston Villa volgt een Belgische spits en dat kan er eigenlijk maar een zijn. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om Jelle Vossen van Racing Genk. De 24-jarige aanvaller scoort al jaren aan de lopende band in België en het is geen geheim dat hij een stap naar een Europese topcompetitie ambieert. In januari lukte het niet, maar in de zomer doet Aston Villa een nieuwe poging. (Birmingham Mail)

Dat Vossen nog altijd in Genk speelt zint de aanvaller maar niets. “Of ik ontgoocheld ben? Dat is misschien een te groot woord, maar ik denk dat iedereen mijn standpunt kent. Er is heel concrete interesse geweest, dan spreek ik niet alleen over deze transferperiode, en het is niet meer dan logisch dat ik daar mee bezig ben. Ik besef ook wel dat er een bepaald bedrag op tafel moet komen. Maar Genk mag geen onrealistische eisen stellen”, klinkt het. (Voetbal24)

Denk je dat Robin van Persie welkom is bij Arsenal?

Meer nieuws

V/d Brom bereikt akkoord en wordt onder één voorbehoud nieuwe Vitesse-trainer
1
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
19
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
19
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties