Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Wolfswinkel vertrekt per direct bij Real Betis

Laatste update:

De vraag is nog altijd wie Chelsea zal aanstellen als opvolger van Guus Hiddink. Een veel terugkerende naam is die van Stoke City-manager Mark Hughes, die een spelersverleden bij de Londenaren heeft. Mauricio Pochettino van stadsgenoot Tottenham Hotspur, Eddie Howe van Bournemouth en Leicester City-manager Claudio Ranieri zijn ook opties. Laatstgenoemde stond al eerder voor de selectie van Chelsea. (The Sun)

Real Betis is bereid mee te werken aan het beëindigen van de huurovereenkomst over Ricky van Wolfswinkel. De spits wordt gehuurd van Norwich City, maar komt in Spanje totaal niet uit de verf. AEK Athene wil de ex-speler van FC Utrecht, Vitesse, Saint-Étienne en Sporting Portugal graag overnemen en is zelfs al in gesprek met Norwich City. Als Betis definitief instemt, vertrekt Van Wolfswinkel nog deze maand richting Griekenland. (ELF Voetbal)

Internazionale wil zich in de zomer versterken met vier spelers die qua transfersom helemaal niets hoeven te kosten. Éver Banega (Sevilla), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint-Germain), Martin Cáceres (Juventus) en Caner Erkin (Fenerbahçe) beschikken allemaal over aflopende contracten bij hun huidige werkgevers en Inter is van plan om het viertal na dit seizoen binnen te halen. Er is al contact met de zaakwaarnemers van de spelers. (La Gazzetta dello Sport)

Mocht Gonzalo Higuaín vertrekken bij Napoli, dan lijkt Nikola Kalinic van Fiorentina de topkandidaat om de spits te vervangen. Kalinic maakte dit seizoen tien doelpunten in twintig wedstrijden. “Het is logisch dat hij blij is met de interesse van een prestigieuze club als Napoli. Zeg nooit ‘nooit’, maar er is nog geen bod geplaatst. Nikola houdt zich momenteel alleen bezig met Fiorentina”, zegt zaakwaarnemer Tomislav Erceg. (Radio Kiss Kiss)

Denk jij dat Ricky van Wolfswinkel spoedig weer in Nederland zal spelen?

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
6
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
6
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
17
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties