Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Varane praat op man van 60 miljoen euro in

Laatste update:

Peter Bosz heeft niet met Vitesse over zijn eigen toekomst gesproken, ook niet na de link met zijn ex-werkgever Feyenoord. De oefenmeester heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij onder zijn nog anderhalf jaar doorlopende contract uit kan. “'Ik heb geen extra gesprek gehad met de club. Mo Allach en ik spreken elkaar elke dag, maar niet specifiek over mijn situatie. Ik heb het prima naar mijn zin bij Vitesse”, zegt Bosz. (Voetbal International)

Raphaël Varane heeft aan Paul Pogba voorgesteld ploeggenoten te worden. Oftewel, de verdediger van Real Madrid heeft de middenvelder van Juventus gevraagd om naar Spanje te komen. “Maar goed, daar ga ik niet over. Bovendien speelt hij al voor een grote club”, zegt Varane. Pogba lijkt aan zijn laatste seizoen in Turijn bezig, maar vooralsnog is alleen Paris Saint-Germain bereid minimaal zestig miljoen euro te betalen. (Telefoot)

Treedt Brooklyn Beckham in de voetsporen van zijn vader? Dat wordt snel duidelijk. De veertienjarige zoon van de Engelse oud-voetballer heeft voor de tweede maal een proefperiode bij Manchester United afgewerkt. Het lijkt de bedoeling dat Brooklyn deel gaat uitmaken van het Onder-15 elftal van the Mancunians, maar voorlopig heeft hij nog geen enkel contract met de regerend Premier League-kampioen ondertekend. (Daily Mirror)

Michael Laudrup gaat mogelijk in de Championship aan de slag. Harry Redknapp staat onder druk bij Queens Park Rangers en het gerucht gaat dat de ervaren manager zijn koffers moet pakken. De laatste resultaten van de West-Londense club vallen tegen en men wil minimaal via play-offs promotie naar de Premier League afdwingen. Als de resultaten op Loftus Road niet snel verbeteren, zal Laudrup binnen afzienbare tijd worden benaderd. (The Times)

Paul Pogba kan het beste...

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
10
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
6
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
59
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties