Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verblijf Van Persie bij United zit er in de zomer op

Laatste update:

Liverpool heeft een nieuwe rechtsback nodig en Real Madrid schiet de Engelsen te hulp. Álvaro Arbeloa is niet langer nodig in de Spaanse hoofdstad en zou opnieuw kunnen gaan voetballen op Anfield, waar hij ook tussen 2007 en 2009 al speelde. Real, dat de verdediger opleidde, kocht Arbeloa destijds terug van the Reds. Nu wordt de 56-voudig Spaans international aangeboden voor naar verluidt vijf miljoen euro. (Metro)

Op het lijstje met spelers die weg moeten bij Manchester United is ook de naam van Robin van Persie verschenen. Louis van Gaal krijgt waarschijnlijk opnieuw een gigantisch transferbudget, maar zal wel afscheid moeten nemen van een deel van zijn selectie. Radamel Falcao, Juan Mata en Rafael da Silva mogen weg, maar ook voor Van Persie schijnt over een paar maanden geen toekomst meer te zijn. (Daily Express)

Als het aan FC Porto ligt, keert Cristian Tello niet meer terug naar Barcelona. De 23-jarige vleugelspits wordt dit seizoen gehuurd en zijn zaakwaarnemers zijn deze week in Portugal geweest om het over Tello’s sportieve toekomst te hebben; Porto wil de aanvaller definitief overnemen en heeft daar acht miljoen euro voor over. Gezien de concurrentie zijn de kansen op speeltijd bij Barça niet erg groot voor de buitenspeler. (Sport)

Ronald Koeman heeft plannen om Graziano Pellè concurrentie te geven bij Southampton. De trainer gaat er niet van uit dat de momenteel van een blessure herstellende Jay Rodriguez blijft, zodat hij een nieuwe spits zoekt. Dat zou Charlie Austin moeten worden; de topscorer van Queens Park Rangers onderhandelt met zijn huidige werkgever over een nieuw contract, maar Koeman wil Austin naar the Saints halen. (Goal)

Robin van Persie is over zijn top heen

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
7
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties