Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verbluffende spelersruil tussen Liverpool en Arsenal

Laatste update:

Benedikt Höwedes moet de nieuwe leider van de verdediging van Tottenham Hotspur worden. De 27-jarige mandekker staat nu nog onder contract bij Schalke 04, maar hij is wel toe aan een nieuw avontuur. Tottenham is naar verluidt van plan om circa achttien miljoen euro te bieden op de international van Duitsland. Als Schalke 04 zich niet plaatst voor de Champions League, is een transfer aanstaande. (Daily Mirror)

Liverpool en Arsenal bereiden een spraakmakende spelersruil voor. De Londenaren zijn al langer geïnteresseerd in Raheem Sterling, maar the Reds weigeren hem te laten gaan zolang er geen geschikt alternatief voorhanden is. Arsenal speelt daar handig op in door Theo Walcott in de deal te betrekken. Evenals Sterling heeft hij zijn in 2016 aflopende contract nog niet verlengd. (Daily Star)

Tom Cleverley kon afgelopen zomer al naar Everton, maar koos destijds nog voor Aston Villa. Na het seizoen kan de middenvelder, die verhuurd wordt door Manchester United, alsnog naar de tweede club van Liverpool. De 25-jarige Cleverley is geen onbekende van Everton-manager Roberto Martínez: in het seizoen 2010/11 werkten de twee samen bij Wigan Athletic. (Daily Mirror)

Southampton staat opnieuw voor een uittocht van belangrijke spelers. In navolging van Morgan Schneiderlin staat ook Nathaniel Clyne op de verlanglijst bij tal van topclubs. De 24-jarige rechtsback is medio 2016 transfervrij en wil niet verlengen. 'Het wordt lastig, want er is interesse", geeft Ronald Koeman toe. "Maar we doen er alles aan om hem te behouden", benadrukt hij wel. (BBC Radio Solent)

Wie vind je beter?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
4
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties