Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verratti overweegt om Mino Raiola in te schakelen

Laatste update:

Andy Robertson heeft het trainingskamp van Hull City in Portugal verlaten. De linksback gaat in gesprek met Liverpool over een meerjarig contract, na een akkoord tussen de clubs over een transfersom van 10,5 miljoen euro. (Daily Mirror)

Mogelijk goed nieuws voor Manchester United, daar Marco Verratti van zaakwaarnemer overweegt te veranderen. De middenvelder denkt eraan om Donato Di Campli in te ruilen voor Mino Raiola, die goed de weg kent op Old Trafford. (Sportitalia)

Paris Saint-Germain werkt voorlopig niet mee aan een transfer van Presnel Kimpembe. De verdediger wordt begeerd door Everton, Liverpool en Internazionale, maar in Parijs is men onder de indruk van de progressie van de verdediger. (Le10Sport)

Andrea Belotti is de eerste keus van AC Milan en Vincenzo Montella om de voorhoede van de Noord-Italianen te versterken. Torino blijft honderd miljoen euro vragen, óf tachtig miljoen euro plus M'Baye Niang en Gabriel Paletta. (Sky Italia)

Internazionale zal woensdag mogelijk de komst van Matias Vecino aankondigen. De club uit Milaan wil meer dan de transferclausule van 24 miljoen euro betalen, zolang Fiorentina maar instemt met betaling in termijnen. (Sky Italia)

Doet Marco Verratti er goed aan om eventueel met Mino Raiola in zee te gaan?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
14
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties