Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Verstandige tienersensatie zegt alle topclubs af

Laatste update:

Real Madrid, Barcelona en Manchester City dreigen het inzake een tienersensatie af te gaan leggen tegen een opmerkelijke outsider. West Ham United heeft zich namelijk ook gemeld bij Real Mallorca voor Marco Asensio. Het achttienjarige fenomeen weet dat West Ham zeker niet de grootste club van het stel is, maar de kans op speelminuten bij the Hammers is wel aanzienlijk en hij wil dan ook naar Upton Park. (Daily Mail)

Het blijft twijfelachtig hoe de toekomst van Víctor Valdés eruitziet, maar de sluitpost heeft er in ieder geval weer een optie bij. De Spaans international, die het WK moest missen vanwege een zware knieblessure, is binnenkort transfervrij en werd lange tijd in verband gebracht met AS Monaco. Ook een avontuur in de Premier League behoort echter tot de mogelijkheden: Liverpool wil binnenkort met de doelman en zijn gevolg om de tafel. (Metro)

Arturo Vidal sluit een vertrek bij Juventus niet uit. De felbegeerde international van Chili wordt in verband gebracht met grootmachten als Manchester United en Real Madrid. “Of ik bij Juventus blijf? Dat weet ik niet, ik denk op dit moment alleen aan het WK en de nationale ploeg. Na het WK zullen we wel zien wat de toekomst ons brengt”, zegt de 27-jarige middenvelder. (Daily Mirror)

Besiktas wordt met een enorme waslijst aan centrumaanvallers in verband gebracht. Demba Ba, Samuel Eto’o, Victor Moses en Bafétimbi Gomis lijken we van de lijst af te kunnen strepen. Er blijven er nog twee over: Fred van Fluminense, momenteel actief met Brazilië op het WK, en Lucas Barrios van Spartak Moskou. De tweede is international van Paraguay en dus niet actief op het WK. (Milliyet)

Staat Víctor Valdés komend seizoen onder contract bij Liverpool?

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
26
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
38
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
18
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties