Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vier bepalende spelers in de zomer weg bij Chelsea

Laatste update:

Wilfried Bony blijft bij Manchester City. De aanvaller wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Swansea City, maar zaakwaarnemer Francis Kacou gaat ervan uit dat zijn cliënt in de huidige transferperiode niet van werkgever verandert. “Wilfried blijft bij Manchester City, het zijn allemaal maar geruchten. Een vertrek is nooit een optie geweest en City wil hem ook helemaal niet verkopen.” Bony scoorde tot dusver tien keer voor City. (Sky Sports)

Chelsea neemt in de zomer mogelijk afscheid van vier bepalende spelers. The Blues lijken Champions League-voetbal voor volgend seizoen te kunnen vergeten en de clubleiding vreest nu voor een vertrek van Diego Costa, Eden Hazard, Thibaut Courtois en Oscar. Van de genoemde namen lijkt de 25-jarige Hazard het dichtst bij een vertrek te staan; de Belgisch international werd al in verband gebracht met onder meer Real Madrid en Barcelona. (The Sun)

Stefan Radu tekende in de zomer een nieuw contract bij Lazio, maar had ook voor een andere uitdaging kunnen kiezen. De 29-jarige linkerverdediger komt al sinds de winter van 2008 uit voor i Biancocelesti: “Hij heeft ingestemd met de contractverlenging omdat hij graag bij Lazio is en voorzitter Claudio Lotito hem altijd al graag heeft willen hebben. Hij kon zelfs naar Engeland, maar koos voor Lazio”, aldus zaakwaarnemer Pietro Chiodi. (Radiosei)

André Ayew mag niet weg bij Swansea City. Sunderland zou een bod van 18 miljoen euro hebben uitgebracht op de 26-jarige aanvaller, maar kan zich de moeite besparen. “Er werd gesproken over Sunderland, maar we zouden een aanbieding niet eens overwegen. Hij is een belangrijke speler voor ons en we willen dat soort voetballers niet tussentijds kwijt”, aldus assistent Alan Curtis. Ayew ligt nog tot medio 2019 vast. (Sky Sports)

Wiens vertrek zou het hardst aankomen bij Chelsea?

Meer nieuws

Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
1
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
0
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
12
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
6
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties